«100 εκατ. οι ζημιές στη Formula 1»

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο CEO, Τσέις Κάρεϊ, πριν από λίγες ημέρες σε ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για προσπάθεια να προγραμματιστεί η συνέχεια της Formula 1, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, αλλά υπολογίζει σε ένα καλεντάρι, με 15-18 Grand Prix.

Πάνω σε αυτή τη δήλωση, ο ισχυρός άνδρας της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, υπολογίζει πως: «Όλες οι ομάδες πλέον θα έχουν απώλεια εισοδημάτων. Αν ακυρωθούν συνολικά πέντε αγώνες, θα χαθούν 100 εκατομμύρια».

Να σημειώσουμε επίσης πως από τις περικοπές που υπέστησαν οι οδηγοί της McLaren, η βρετανική ομάδα τόνισε ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις και όλοι θα θα επιστρέψουν στις δουλειές τους όταν ανακάμψει η οικονομία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «…τα μέτρα αυτά είναι αναγκαία ώστε να προστατευτούν οι θέσεις εργασίας βραχυπρόθεσμα και να εξασφαλίσουν πως το δυναμικό της εταιρείας θα επιστρέψει σε πλήρη εργασία όταν ανακάμψει η οικονομία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -