ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

20/9: Η γιορτή με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ!

Ολυμπιακός Ερυθρός Αστέρας Ερυθρό Αστέρα

Μετά από χρόνια, ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό προετοιμασίας στο ΣΕΦ με ανοιχτές θύρες, υποδεχόμενος τον «αδελφό» Ερυθρό Αστέρα

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός ετοιμάζεται – προς το παρόν ψυχολογικά και στη συνέχεια σωματικά – για μια ιστορική σεζόν. Η απόφαση των Αγγελόπουλων να ρίξουν μαύρη πέτρα στο ζοφερό περιβάλλον της Basket League έχει συγκεντρώσει πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον. Δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εξετάζουν τα συν και τα πλην μιας αντίστοιχης επιλογής, μια και πολύ είναι εκείνοι που δε βλέπουν μέλλον στις εγχώριες λίγκες. Ούτε καν στην ισπανική, αν κρίνουμε τα όσα γράφτηκαν προ ημερών στο ρεπορτάζ της Μπασκόνια.

Οι Ερυθρόλευκοι φέτος θα πρωτοτυπήσουν και σε κάτι άλλο. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Insider του FWS.gr, μετά από χρόνια η ομάδα του Μπλατ θα δώσει φιλικό προετοιμασίας στο ΣΕΦ με ανοιχτές πόρτες, δίνοντας στον κόσμο της την ευκαιρία να δει την πρόοδό της από κοντά. Και γι’ αυτό επελέγη ένας όχι τυχαίος αντίπαλος: ο Ερυθρός Αστέρας του «αιώνια Πειραιώτη» Μίλαν Τόμιτς και των Delije!

Ο Ολυμπιακός θα δώσει δυο φιλικά με τους πρωταθλητές Σερβίας και εκείνο στις 20/9 θα φιλοξενήσει τον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να δείξει τη στήριξή του στην ομάδα του αλλά και να χειροκροτήσει τον αδερφικό σύλλογο από το Βελιγράδι. Μια πραγματική γιορτή θα στηθεί στο ΣΕΦ εκείνη τη μέρα, με καλεσμένους όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και εκείνους του Ερυθρού Αστέρα που θα θελήσουν να δουν από κοντά το πολύ ενδιαφέρον φιλικό.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top