16.8 C
Athens

Παρελθόν από τον Ατρόμητο Μπαένα και Γαρουφαλιάς

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μάντσον, δύο ακόμη παίκτες αποτελούν παρελθόν από τον Ατρόμητο, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Πρόκειται για τους Ραούλ Μπαένα και Ηρακλή Γαρουφαλιά.

«Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Raul Baena και Ηρακλή Γαρουφαλιά ανακοινώνει η ΠΑΕ Ατρόμητος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Ο Ισπανός μέσος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ατρομήτου 19 φορές σε Super League και κύπελλο Ελλάδας και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει στην αρχή της σεζόν ολοκληρώθηκε.

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς σε δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα είχε 15 συμμετοχές σε Super League, Κύπελλο και προκριματικά Europa League και αποδεσμεύθηκε πριν την λήξη του συμβολαίου του το επόμενο καλοκαίρι.

Στο μεταξύ, αρνητικά ήταν τα τεστ μοριακού ελέγχου κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αυτό ήταν το 7ο κατα σειρά τεστ και πραγματοποιήθηκε ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική των play out.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς