16.6 C
Athens

Έκλεισε η Κατεχάκη – Ακυρώνονται πτήσεις στο «Ελ. Βενιζέλος»

Σοβαρότατα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στους δρόμους της Αττικής λόγω του χιονιά που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίς».

Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης έκλεισε η λεωφόρος Κατεχάκη, ενώ έχει επίσης διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου στην Ηλιούπολη και στα δύο ρεύματα από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου προς την περιφερειακή Καρέα.

Κλειστοί είναι επίσης οι δρόμοι στην οδό Αναστάσεως στου Παπάγου από τα κοιμητήρια Παπάγου προς τον Υμηττό, στη λεωφόρο Διόνυσου από την περιοχή της Ανατολής στη Νέα Μάκρη προς Πεντέλη και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Ακυρώθηκαν τουλάχιστον 20 πτήσεις στο Ελ. Βενιζέλος

Μετ’ εμποδίων διεξάγονται και οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς ήδη έχουν ακυρωθεί τουλάχιστον 20 πτήσεις της Aegean.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του αεροδρομίου, ήδη γίνονται εργασίες εκγχιονισμού στις πίστες και αποπαγοποιήσεις στα αεροσκάφη.

Συνιστάται οι επιβάτες να προγραμματίζουν τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο αρκετό χρόνο πριν από το πρόγραμμα της πτήσης τους και να επιβεβαιώνουν την κατάσταση της πτήσης με την αεροπορική εταιρεία».

Προβλήματα και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μετ’ εμποδίων διεξάγονται και τα δρομολόγια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ- Γραμμή 1 Μετρό), η κίνηση διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς -Ειρήνη, ενώ σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες εκχιονισμού στο τμήμα Ειρήνη – Κηφισιά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς