21 C
Athens

Έστειλε το μήνυμα και αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Έστειλε το μήνυμα στήριξης του Βαγγέλη Μπαταγιάννη προς κάθε κατεύθυνση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αμέσως μετά την ανάδειξη νέου προέδρου στη Superleague, αποχώρησε από τα γραφεία του συνεταιρισμού.

Η παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα γραφεία της διοργανώτριας, είχε ξεχωριστό νόημα και συνδυάστηκε με την επιστροφή των Πειραιωτών στην προεδρία. Δεν είναι τυχαίο πως μετά την εκλογή του Βαγγέλη Μπαταγιάννη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφυγε από τα γραφεία του Συνεταιρισμού.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας επανεκλέχτηκε στη θέση του αντιπροέδρου της Λίγκας, με 11 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 3 λευκά.
Δεν κατεβαίνουμε

Στη συνεδρίαση μπορεί ο Άρης να μην είχε δικαίωμα ψήφου, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Θοδωρής Καρυπίδης συμμετείχε και… απαίτησε τηλεοπτική στέγη.
«Δεν μπορεί να ξεκινήσει πρωτάθλημα υπό αυτές τις συνθήκες. Είμαστε αποφασισμένοι να μην κατέβουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Στράτος μετά την εκλογή Μπαταγιάννη, δήλωσε:
«Εύχομαι στο νέο πρόεδρο Βαγγέλη Μπαταγιάννη τις θερμότερες ευχές και είμαι στη διάθεση του όποτε το θελήσει. Εύχομαι τα καλύτερα και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ιδιαιτέρως αυτούς που συμμερίζονται τις αρχές και τις αξίες που προσπάθησα να υπηρετήσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς