ΑΕΚ: “Λευκός καπνός” για τα Άνω Λιόσια μετά τη συνάντηση με Μαυρωτά και Τσιλιγκίρη

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Μία ακόμη συνάντηση για το φλέγον θέμα της παραχώρησης χρήσης με μίσθωση του Κλειστού των Λιοσίων από την ΚΑΕ ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (12/6) ανάμεσα στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, Μάκη Αγγελόπουλο και την αθλητική ηγεσία, στις εγκαταστάσεις του υφυπουργείου Αθλητισμού. Εκτός από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά στη συνάντηση παρέστη και η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, καθώς ήδη με την τροπολογία της προηγούμενης αθλητικής ηγεσίας «Ορισμός της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ως φορέα διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων», η οποία είχε ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής, το κλειστό που βρίσκεται στο Δήμο Φυλής πέρασε από το Υπερταμείο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και εν συνεχεία στον Οργανισμό του ΣΕΦ.

Όλα δείχνουν πως το όραμα του Μάκη Αγγελόπουλου να μετακομίσει η μπασκετική ΑΕΚ στο κλειστό του Δήμου Φυλής θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα, ύστερα από διεργασίες πολλών ετών κι ενώ η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε εξετάσει και τις περιπτώσεις του κλειστού του Γαλατσίου, του τένις και του ποδηλατοδρομίου.

Στη συνάντηση της Παρασκευής (12/6), ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο τιμ μάνατζερ των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Χήνας και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη ασχολήθηκαν με τις λεπτομέρειες ως προς τη σύνταξη του συμφωνητικού μίσθωσης, το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι δεκαετούς διάρκειας. Σύντομα, θα υπάρξει τεχνικό μίτινγκ με τους «κιτρινόμαυρους» να ανυπομονούν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να «πάρουν τα κλειδιά στο χέρι» για το «σπίτι» τους.

Ιδανικά, στην ΑΕΚ θα ήθελαν να… μπουν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων εντός του Ιουνίου, καθώς θα χρειαστούν χρονοβόρα βελτιωτικά έργα. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε στο… χειρότερο σενάριο για την Ένωση είναι να μπει στο κλειστό τον Αύγουστο ώστε να προλάβει η ομάδα να δώσει εκεί τον πρώτο επίσημο αγώνα της τον Οκτώβριο. Ήδη, η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει προβεί σε παραγγελίες όσον αφορά στην Arena, ενώ μέσα στα σχέδια του Μάκη Αγγελόπουλου είναι να διευρυνθεί η χωρητικότητα από 7.500 σε 9.500 θεατές.

Η πανδημία του κορωνοϊού και η «παύση εργασιών» επί διμήνου ως συνέπεια αυτής επηρέασε και τα σχέδια της μπασκετικής ΑΕΚ όσον αφορά στην πρόθεση για… πολυτέλειες όσον αφορά στα βελτιωτικά έργα της νέας έδρας της. Με τα συγκεκριμένα δεδομένα, στην ΚΑΕ ΑΕΚ επιθυμούν πλέον να τους βρει η νέα σεζόν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, έστω κι αν την πρώτη χρονιά δεν έχουν προλάβει να μετατρέψουν το «σπίτι» τους σε… παλάτι!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Γουόκαπ: Πολυδιάστατος και με… κρύο αίμα!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, που έκανε «ένεση» ποιότητας και αναβάθμισης στο έμψυχο δυναμικό του, αποκτώντας έναν πόιντ γκαρντ, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές, πολύ καλά!
- Advertisement -