ΑΕΛ: Ο Τάκης Παραφέστας αναλαμβάνει χρέη γενικού διευθυντή στους «βυσσινί»

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η ΑΕΛ συνεχίζει να επενδύει στη ζωντανή ιστορία και σε μία κρίσιμη καμπή για το σύλλογο, που από του χρόνου θα αγωνίζεται στη Super League 2, «επιστρατεύει» τις ένδοξες μορφές του παρελθόντος της για να χτίσει από την αρχή μία ομάδα που έχει χάσει την ταυτότητα του νικητή που την διέκρινε.

Με αυτή τη λογική, οι «βυσσινί» αποφάσισαν να δώσουν τη μοίρα όλων των αγωνιστικών τμημάτων τους στα χέρια του παλαίμαχου αρχηγού τους, Τάκη Παραφέστα.

Ο Τάκης Παραφέστας είναι εδώ και χρόνια πρόεδρος των παλαιμάχων της ΑΕΛ και πλέον ο νέος Γενικός Διευθυντής του ιστορικού θεσσαλικού συλλόγου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι Γενικός Διευθυντής όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ (επαγγελματική ομάδα, Κ19, Κ17) αναλαμβάνει ο ιστορικός αρχηγός της μεγάλης ποδοσφαιρικής ΑΕΛ και πρόεδρος των παλαιμάχων κ. Τάκης Παραφέστας.

2. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι επιλογές του κ. Παραφέστα των ομάδων Κ (προπονητές-γυμναστών), και των νέων προσώπων που θα στελεχώσουν το Δ.Σ. της εταιρείας, αλλά και στον κρίσιμο τομέα των δημοσίων σχέσεων και του τμήματος marketing που χηρεύει εδώ και 5 χρόνια.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Οι πίνακες «made in Klattenburg» και η ευκαιρία των 21 διαιτητών

Ο Χρήστος Υφαντής επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στην ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας και αποκρυπτογραφεί τα «μηνύματα» που στέλνει ο επικεφαλής της ΚΕΔ
- Advertisement -