Αφού οι τελικοί γίνονται στο ΟΑΚΑ, γιατί να μη γίνουν οι εκλογές στη Λεωφόρο;

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Μέγας Διδάσκαλος του FWS έγραψε νωρίτερα εν περιλήψει τα σημαντικότερα σημεία της σημερινής εκδίκασης στο Πρωτοδικείο, αναφορικά με την υπόθεση της ΕΟΚ.

«Μπασκετικός» δικαστής τίναξε το σχέδιο Βασιλακόπουλου στον αέρα!

Εκεί όπου μεταξύ άλλων ακούστηκε και το αμίμητο «ο κύριος Βασιλακόπουλος θέλει να αποχωρήσει μιλώντας μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό, το οποίο θα τον αποθεώσει για το έργο του στο ελληνικό μπάσκετ», έτσι ώστε να δικαιολογηθεί η εκ των πραγμάτων αδύνατη – λόγω κορωνοϊού – διεξαγωγή Γ.Σ. και εκλογών με φυσική παρουσία, αφού μιλάμε για εκατοντάδες ανθρώπους σε κλειστό χώρο.

Εννοείται ότι καμία κρατική, δημόσια ή περιφερειακή – δημοτική αρχή δεν θα μπορούσε παραχωρήσει γηπεδικές εγκαταστάσεις προκειμένου να γίνει το παραπάνω. Οι τιτάνες του «φάρου» όμως τα είχαν σκεφτεί όλα. «Αφού δε γίνεται να μας παραχωρηθεί οτιδήποτε δημοτικό ή κρατικό, θα απευθυνθούμε σε ιδιωτικά γήπεδα». Και ποια είναι τα δυο ιδιωτικά γήπεδα στην Αθήνα; Το κλειστό της Ριζούπολης που ανήκει στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα και ο «τάφος του Ινδού» στη Λεωφόρο που θεωρητικά (ας μην το αναλύσουμε περαιτέρω, γιατί θα νυχτώσουμε) ανήκει στον Παναθηναϊκό!

Σου λένε οι φαροφύλακες, «με δεδομένο ότι οι τελικοί γίνονται στο ΟΑΚΑ όταν ο Παναθηναϊκός είναι φιναλίστ, γιατί να μη γίνουν οι εκλογές εκεί που πρωτοδοξάστηκε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος;». Να βγάλει και την ομιλία που θέλει, να αποθεωθεί από χιλιάδες κόσμου (οπαδούς του Παναθηναϊκού) και να αποχωρήσει με δόξα και τιμή. Ε, τώρα, αν τυχόν γίνει και κάνα αυθόρμητο επεισοδιάκι και αναβληθούν οι εκλογές, τι να γίνει, ποιος θα μπορούσε να προβλέψει άλλωστε κάτι τέτοιο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι αποδεικνύει ότι πρέπει να παίζει περισσότερο

Από τους εξτρέμ που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι είναι ο μοναδικός που διαθέτει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του: την ντρίμπλα! Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης
- Advertisement -