ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αινιγματικός Ομάρ για το μέλλον του: Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει

Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, απάντησε σε ερώτηση στη NOVA αναφορικά με το μέλλον του και παρουσιάστηκε αινιγματικός: Μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως δίνει τα πάντα σε κάθε αγώνα και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θυμίζουμε πως έχει γραφτεί πως ο Ομάρ έχει συμφωνήσει με τη Γαλατάσαραϊ και πως θα μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Αυγούστου.

«Φαίνομαι να έχω επηρεαστεί; Ποτέ δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να βγω και να εξηγήσω κάτι, σε κάθε αγώνα δίνω τα πάντα, θέλω να είμαι πάντα όπως πρέπει για την ομάδα μου, ανήκω στον Ολυμπιακό. Πάντα είναι η ομάδα πάνω απ’ όλους, δεν αφήνω τίποτα να με επηρεάσει. Και τα περασμένα χρόνια είχαν γραφτεί πολλά, αλλά ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να σχολιάσω. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε», ανέφερε αρχικά, ενώ για το αν είναι πιθανώς η καλύτερη σεζόν του στον Ολυμπιακό, είπε:

«Ναι ίσως να είναι η καλύτερη σεζόν μου, πάντα θέλω να γίνομαι καλύτερος και ως αρχηγός αυτό θέλω να κάνουν και οι άλλοι παίκτες. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και αυτός είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλων».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top