Σύσσωμο το παρελθόν και το παρόν του Ολυμπιακού βρέθηκε σήμερα στην Παιανία, στον Ιερό Ναό Γέννησης Χριστού για το τελευταίο «αντίο» στον θρυλικό Κώστα Πολυχρονίου. Πέρα από τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων, το «παρών» έδωσαν και άνθρωποι της πολιτικής και του ποδοσφαίρου της χώρας, τιμώντας έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών που κόσμησε το άθλημα από το 1953 ως το 1968 και που στη συνέχεια έγραψε τη δική του ιστορία ως προπονητής.

Ο εκλιπών κηδεύτηκε με την σημαία του Ολυμπιακού να καλύπτει το φέρετρό του και περισσότερους από 300 ανθρώπους να παρακολουθούν την εξόδιο ακολουθία. Εκεί ήταν οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης και Τάκης Αγραφιώτης, ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Δομένικος Μασούλας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ, Κώστας Μπαρμπής, αλλά και οι βετεράνοι Ηλίας Υφαντής, Γιάννης Ιωάννου, Τάκης Κυριμόπουλος, Στέλιος Ψύχος, Αντώνης Γλύκας (Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου), Γιάννης Φρονιμίδης, Παναγιώτης Κελεσίδης, Θανάσης Αγγελής, Βασίλης Σιώκος, Μπάμπης Σταυρόπουλος, ο Τάκης Λεμονής, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Ανδρέας Μπονόβας και η Λόλα Νταϊφά μεταξύ άλλων. Εκεί ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Στεφάνια απέστειλαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Θρύλου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οικογένεια του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Επίσης οι σύνδεσμοι βετεράνων του ΠΑΟ και της ΑΕΚ, η ΕΠΟ, η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ακόμα η Θύρα 7 Νέας Υόρκης, αλλά ο Γιώργος Σιδέρης.