Αποχώρηση με αιχμές από Ασημάκη

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η κρίση που υπέβοσκε στην εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών από το καλοκαίρι «ξέσπασε» σήμερα, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη πρώτη συνάντηση των διεθνών για τη νέα σεζόν.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Αλεξάνδρα Ασημάκη, ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό ένα «παράθυρο», αλλά με έναν ξεκάθαρο όρο: «όχι υπό την ίδια τεχνική ηγεσία που μας οδήγησε το καλοκαίρι», στρέφοντας ευθέως τα βέλη της εναντίον του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιώργου Μορφέση.

Η ανάρτηση της Ασημάκη:

Η μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή είναι να είναι μέλος της εθνικής ομάδας. Πόσο μάλλον να έχει την ευλογία και την ευθύνη να είναι αρχηγός της. Μια ευθύνη που δε φοβήθηκα ποτέ αφού για εμένα ήταν πάνω απ’ όλα πάντα η ομάδα και ο στόχος. Γι’ αυτήν έδινα τα πάντα σωματικά και πνευματικά με κάθε προσωπικό κόστος. Η εθνική ήταν και είναι η μεγάλη μου αγάπη. Η ομάδα με την οποία έχω κατακτήσει την κορυφή του κόσμου σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο, η ομάδα στην οποία έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή και αθλητική καριέρα.

Μετά απ’ τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν φέτος το καλοκαίρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέα πήρα τη δύσκολη απόφαση μετά από 15 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στις εθνικές μας ομάδες να αποχωρήσω. Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση για τους οποίους όμως θα μιλήσω εν ευθέτω χρόνω. Θα είμαι πάντα κοντά στην εθνική μας, πιστή στρατιώτης, πρώτη στη μάχη όπως πάντα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όχι υπό την ίδια τεχνική ηγεσία που μας οδήγησε το καλοκαίρι. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις συμπαίκτριες μου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή είναι να είναι μέλος της εθνικής ομάδας . Πόσο μάλλον να έχει την ευλογία και την ευθύνη να είναι αρχηγός της . Μια ευθύνη που δε φοβήθηκα ποτέ αφού για εμένα ήταν πάνω απ’ όλα πάντα η ομάδα και ο στόχος . Γι’ αυτήν έδινα τα πάντα σωματικά και πνευματικά με κάθε προσωπικό κόστος . Η εθνική ήταν και είναι η μεγάλη μου αγάπη . Η ομάδα με την οποία έχω κατακτήσει την κορυφή του κόσμου σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο , η ομάδα στην οποία έχω αφιερώσει όλη μου τη ζωή και αθλητική καριέρα . Μετά απ’ τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν φέτος το καλοκαίρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέα πήρα τη δύσκολη απόφαση μετά από 15 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στις εθνικές μας ομάδες να αποχωρήσω . Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση για τους οποίους όμως θα μιλήσω εν ευθέτω χρόνω . Θα είμαι πάντα κοντά στην εθνική μας , πιστή στρατιώτης , πρώτη στη μάχη όπως πάντα όλα αυτά τα χρόνια , αλλά όχι υπό την ίδια τεχνική ηγεσία που μας οδήγησε το καλοκαίρι. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις συμπαίκτριες μου .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Asimaki (@alexandra.asimaki7) στις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -