INSIDER

Αποκάλυψη: Η Ξάνθη «χαιρετάει» άμεσα, Δευτέρα ξεκινά το μαγείρεμα!

ιβάν-σαββίδης-ξάνθη featured αποκάλυψη

Η Super League έδωσε αναβολή στην εκδίκαση του σκανδάλου πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης που έχει ήδη κριθεί από την ΕΕΑ. Γιατί όμως η υπόθεση της Ξάνθης – σε ό,τι έχει να κάνει με το μετοχολόγιο – πήγε για την Παρασκευή, ενώ αυτή της πολυϊδιοκτησίας που αφορά κυρίως τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα;

Ο Insider του FWS δουλεύει διπλοβάρδιες για να σας δώσει την απάντηση. Απάντησηαποκάλυψη. Η υπόθεση του ΠΑΟΚ μετατέθηκε για μετά το ντέρμπι για λόγους που όλοι υποπτεύονται. Είναι αυτή η περιβόητη «κοινωνική συνοχή» που μας λένε τα κυβερνητικά στελέχη εδώ και δυο εβδομάδες. Για την Ξάνθη πάλι, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Την Παρασκευή το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League πρόκειται όχι μόνο να αναστείλει το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ Ξάνθη, αλλά και να της επιβάλει την ποινή που εισηγήθηκε η ΕΕΑ. Με λίγα λόγια, η διαφοροποίηση του μετοχολογίου δίχως να υπάρξει σχετική ενημέρωση στις αρμόδιες αρχές, στέλνει την Ξάνθη στον… ποδοσφαιρικό αγύριστο.

Γιατί να γίνει αυτό άμεσα και να μην περιμένουν λίγο ακόμη στη Super League; Διότι την τελευταία αγωνιστική είναι πρακτικά αδύνατον να αγωνιστούν μεταξύ τους δυο ομάδες με αποδεδειγμένη ιδιοκτησιακή σχέση. Μόνο οι νομικές κινήσεις που θα προέκυπταν από την πιθανότητα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, θα ήταν αρκετές να αναβάλουν την αναμέτρηση μέχρι να εκδικαστούν. Χώρια το σούσουρο αλλά και το (έξτρα) ρεζιλίκι.

Την Παρασκευή λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Ξάνθη αποχαιρετά τη Super League και μένει να μάθουμε αν θα υποβιβαστεί ή αν θα αποβληθεί από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Από Δευτέρα, έχει ο θεός. Ας ξεκινήσει και ας ολοκληρωθεί ομαλά το ντέρμπι – το οποίο δεν θα έπρεπε καν να διεξαχθεί σε οποιαδήποτε ημικανονική χώρα – και βλέπουμε. Έτσι όπως το βλέπω πάντως, τέτοιο μαγείρεμα που έρχεται ούτε στο MasterChef!

3 Σχόλια

3 Comments

 1. πανας

  17/02/2020 19:02 at 19:02

  η ξανθη πεφτει την παρασκευη για να εχουν “πατημα” πως δεν ειναι στην ιδια κατηγορια οι 2 ομαδες..

 2. Τρελό Κουνέλι

  17/02/2020 19:28 at 19:28

  Ισχύει αυτό που λέει ο πάνας, η Ξάνθη πρέπει να πέσει για να έχουν πάτημα πως πλέον δεν υφίσταται πολυιδιοκτησία. Το πρόβλημα είναι όμως πως η παράβαση έχει διαπιστωθεί από το προηγούμενο πρωτάθλημα…. Άρα και να πέσει φέτος, δεν απαλλάσσεται ο ΠΑΟΚ από τις συνέπειες, εκτός αν γίνουν απίστευτες νομικές ταρζανιές.

  Δυστυχώς εγώ φοβάμαι το ενδεχόμενο επεισοδίων και γκρέξιτ τη Κυριακή. Ο Ολυμπιακός δε δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω και να τους επιτρέψει να σώσουν το ΠΑΟΚ εύκολα, οπότε η ΝΔ είναι με το πιστόλι στο κρόταφο, ή αφήνουν να πέσει ο ΠΑΟΚ και τους ρίχνουν οι βουλευτές του πέυ ρολλ ή σώζουν τον ΠΑΟΚ ακόμη κι αν χρειαστεί γκρέξιτ. Το ερώτημα είναι τι κάνει η πλευρά του Ολυμπιακού και των άλλων ομάδων σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

  Γενικά είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η υπόθεση. Σε σοβαρή χώρα, δηλαδή στο Μπαγκλαντές ή στο Πακιστάν ας πούμε, δε θα το συζητούσαμε καν, απλά θα εφαρμοζόταν ο νόμος. Εδώ είναι Ελλάδα όμως, δεν έχουμε καν το επίπεδο του Μπαγκλαντές.

  • Ανώνυμος

   18/02/2020 22:55 at 22:55

   Με;το;Νορ;όταν;;τιγινεται

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top