Αποκάλυψη: Ο καβγάς που τελείωσε τον Παπαθεοδώρου!

Ο Μέγας Διδάσκαλος αποκαλύπτει το σοβαρό επεισόδιο που ξεχείλισε το ποτήρι στην ΑΕΚ και ανάγκασε τον Μάκη Αγγελόπουλο να διώξει κακήν κακώς τον Ηλία Παπαθεοδώρου

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε σύμφωνα με τον Μάκη Αγγελόπουλο για να κατακτήσει και τις πέντε διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχε. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι άνθρωπος που δεν πτοείται από τα ban της FIBA, από τις οφειλές, από τις επίσημες καταγγελίες παικτών όπως ο Ρογκαβόπουλος και ο Λοτζέσκι, από τους εργάτες και τους εργολάβους που δούλευαν στο κλειστό στα Λιόσια και απαιτούν τα χρήματά τους και αν τον ρωτήσει κανείς θα σου πεις, «ποιος Παναθηναϊκός και ποιος Προμηθέας… Πρωτάθλημα θα πάρουμε».

AEK: Καταλήγει στον Βαγγέλη Αγγέλου!

Αν τώρα γίνει κάποια στραβή όπως στο Κύπελλο με το Λαύριο θα τα ρίξει στην διαιτησία ξεχνώντας το 0/3 σε λίγους μήνες από τον Μουράτο και τον Γερομιχαλό.

Το θέμα μας όμως είναι η απόλυση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Και μην μπερδεύεστε. Ο coach δεν απολύθηκε γιατί έχασε στην Ρόδο, ούτε γιατί απέτυχε στα 4/5 των αρχικών στόχων.

Απολύθηκε γιατί η συμπεριφορά του ήταν ακραία και οι παίκτες είχαν απηυδήσει μαζί του.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε την Πέμπτη, δύο μέρες πριν το ματς με τον Κολοσσό.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε παρατήρηση στον Νίκο Γκίκα, ο παίκτης απάντησε με ειρωνικό ύφος και εκεί ο coach έχασε την ψυχραιμία του. Επιτέθηκε στον Γκίκα, κόλλησε το πρόσωπο του σε αυτό του διεθνή γκαρντ έτοιμος για κοκορομαχία και ξεστόμισε το «πάμε αλλού».

«Πάμε αλλού»… δηλαδή που αλλού; Πάμε έξω να πλακωθούμε κατάλαβαν άπαντες και ο Γκίκας ψέλλισε… «πάμε».

Σε εκείνο το σημείο έμπειρος Έλληνας παίκτης λειτούργησε ως πυροσβέστης και τελικά δεν πήγαν αλλού. Ο Παπαθεοδώρου έδιωξε τον Γκίκα από την προπόνηση όπως έκανε συχνά πυκνά τη φετινή σεζόν. Σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Στο άδειο ΟΑΚΑ οι φωνές ακούστηκαν παντού κι έφτασαν τηλεφωνικά μέχρι τον Μάκη Αγγελόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είπε «δεν πάει άλλο. Δύο μήνες τώρα, όλοι μου λένε για την συμπεριφορά του Ηλία». Την επόμενη μέρα έγινε μία προσπάθεια να δοθούν εξηγήσεις μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών του επεισοδίου. Αποδείχτηκαν ψεύτικες αφού οι παίκτες δεν άντεχαν άλλο τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Ο Παπαθεοδώρου δημιούργησε ένα ρόστερ με μεγάλους σε ηλικία παίκτες, ισχυρές προσωπικότητες που θα του «καθάριζαν» παιχνίδια, αλλά τελικά γύρισε εις βάρος του και «καθάρισαν» αυτόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -