Απόλλων Σμύρνης: Δικαιώθηκε για την προσφυγή του Τεννέ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Απόλλωνα Σμύρνης για την υπόθεση του Μπάμπη Τεννέ, που με προσφυή του αξίωνε χρήματα για αμέλεια όρου στο συμβόλαιο του, όταν βρισκόταν στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός διεκδικούσε πριμ ανόδου από την χρονιά που ο Απόλλωνας αγωνίστηκε στα μπαράζ, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο ποτέ δεν ήρθε. Από την πλευρά του ο Απόλλωνας, που εν τέλει δικαιώθηκε, υποστηρίζει ότι ο Τεννές είχε λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα, πριν επιστρέψει για τα μπαράζ ανόδου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την υπ’ αριθ.πρωτ. ΕΠΟ 4741/2021 έφεση του προσφεύγοντος προπονητή Χαράλαμπου Τεννέ κατά 1) της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και 2) της υπ΄αριθ.100/2021 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ε.Π.Ο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -