ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απολογία Δώνη: «Αγανάκτησε βλέποντας να συμβαίνουν τα ίδια»

Ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Super League βρέθηκε σήμερα ο δικηγόρος του Γιώργου Δώνη, για την υπόθεση της «απώθησης» του τέταρτου διαιτητή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο νομικός εκπρόσωπος του «τριφυλλιού», Αλκιβιάδης Παπαντωνίου, ζήτησε είτε την απαλλαγή του προπονητή του Παναθηναϊκού είτε τιμωρία μόνο μίας αγωνιστικής λόγω της αποβολής του, την οποία θα εκτίσει στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Στη διάρκεια της αγόρευσής του, ο κ. Παπαντωνίου είπε μεταξύ άλλων:

«Κατά κοινή ομολογία υπάρχουν φέτος πολλά διαιτητικά σφάλματα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Έχει δημιουργηθεί μια εικόνα μη ισότιμης μεταχείρισης.

Όταν έγινε η φάση πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Δώνης πήγε να διαμαρτυρηθεί προς τον τέταρτο διαιτητή. Δεν τον έσπρωξε, τον ακούμπησε. Εσφαλμένα. Ήταν λάθος και τιμωρήθηκε με την αποβολή του. Είναι ανθρώπινη όμως η αντίδρασή του. Τον ακούμπησε στο χέρι μεταφέροντας τα παράπονά του. Αγανάκτησε βλέποντας ότι για μια ακόμη φορά έγιναν τα ίδια.

Έχουμε μια στιγμιαία πράξη. Δεν τον απώθησε. Δεν έχουμε ύβρεις, δεν έχουμε βιαιοπραγία. Και έχουμε άμεση συμμόρφωση με την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλλει.

Είναι άνθρωπος και ο ίδιος. Έχει υπομείνει τόσα. Και στιγμιαία είχε μια λάθος αντίδραση. Υπάρχει δικαιολογημένη αγανάκτηση».

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top