Απόπειρα βιασμού στην ΕΟΚ: Ο κλοιός σφίγγει, κλητεύσεις σε Γολέμη και Μορώνη

Α. Γολέμης και Γ. Μορώνης κλητεύθηκαν ως μάρτυρες για την υπόθεση της απόπειρας βιασμού στην ΕΟΚ και ειδικά η περίπτωση του αντιπροέδρου (που πρόσφατα καταγγέλθηκε για απειλές και εκβιασμούς από την μάνατζερ του Ολυμπιακού) θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η προδικασία της καταγγελθείσας απόπειρας βιασμού σε βάρος υπαλλήλου της ΕΟΚ το 2014 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις του FWS για τη μαρτυρία της καταγγέλλουσας αλλά και τις καταθέσεις στενών συγγενικών της προσώπων, καθώς και μιας συναδέλφου της, σειρά παίρνουν τα στελέχη της Ομοσπονδίας.

Απόπειρα βιασμού στην ΕΟΚ: Το νέο στοιχείο και ο μάρτυρας – κλειδί που καταθέτει σήμερα

Οι νεότερες πληροφορίες μας λένε ότι χθες επιδόθηκαν οι κλητεύσεις στους Αριστείδη Γολέμη και Ιωάννη Μορώνη, προκειμένου να δώσουν με τη σειρά τους κατάθεση και να διαφωτίσουν τις Αρχές σχετικά με το αν ήταν ενήμεροι για το σοβαρότατο περιστατικό. Αντιπρόεδρος και οικονομικός διευθυντής της ΕΟΚ κλήθηκαν ως μάρτυρες στην υπόθεση και η συνέχεια θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από την υπόθεση, περιμένουν να δουν αν οι δυο παράγοντες της Ομοσπονδίας θα παρουσιαστούν για να καταθέσουν. Αυτό το λέμε επειδή όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ειδικά ο κύριος Γολέμης φέρεται να ήταν πλήρως ενήμερος για τις καταγγελίες. Και τότε θα προκύψουν περαιτέρω ερωτήσεις για το αν τα γεγονότα αυτά είχαν έρθει σε γνώση του Γ. Βασιλακόπουλου, αν ναι για ποιον λόγο δεν υπήρξε κάποια εσωτερική έρευνα και αν όχι, ποιος πήρε την ευθύνη να χειριστεί ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Ο κλοιός γύρω από τους ανθρώπους που ασέλγησαν επί δεκαετίες στο ελληνικό μπάσκετ σφίγγει κι άλλο. Και δεν θα αργήσει η υπόθεση να αγγίξει τον ίδιο τον Γ. Βασιλακόπουλο, αφού όλα αυτά σχετίζονται με την Ομοσπονδία που ο ίδιος ήλεγχε απόλυτα για πάρα πολλά χρόνια. Πλέον, πολλοί είναι εκείνοι που γνωρίζουν ή φαντάζονται το όνομα του ανθρώπου που καταγγέλθηκε και που είναι εξαιρετικά πιθανό να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του, μετά την κατάθεσή του.

Σε ό,τι όμως έχει να κάνει με τον κύριο Γολέμη, να θυμίσουμε ότι πριν από δυο μήνες υπήρξε επώνυμη δημόσια καταγγελία από τη μάνατζερ του Ολυμπιακού, Εύη Δημητράτου, για απειλές και εκβιασμούς τόσο προς το πρόσωπό της, όσο και προς την ομάδα που εκπροσωπεί. Για την υπόθεση αυτή δεν έχει ξεκινήσει κάποια διαδικασία και είναι τουλάχιστον περίεργο το γεγονός πως ο ίδιος ο κύριος Γολέμης δεν αντέδρασε, με δεδομένο ότι οι καταγγελίες αναφέρονταν σε ποινικά αδικήματα. Καλό θα ήταν να διαλευκανθεί και αυτή η υπόθεση και να αποδειχθεί ότι όλα αυτά τα… φαντάστηκε η Εύη Δημητράτου (που ζήτησε και άρση τηλεφωνικού απορρήτου!), διότι σε αντίθετη περίπτωση σκιαγραφείται ένα μοτίβο συμπεριφοράς εντός της ΕΟΚ που θυμίζει τον τρόπο δράσης μιας εγκληματικής οργάνωσης…

Καταγγελία-βόμβα από Δημητράτου: «Ο Γολέμης μου είπε ότι θα απολυθώ και ότι θα πάθει κακό ο Ολυμπιακός στα επόμενα ματς»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Ειδική ομάδα, ειδικές συνθήκες και η κανονικότητα που έρχεται

Ο Χρήστος Υφαντής γράφει για τα ποδοσφαιρικά κέρδη του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Νέφτσι και επισημαίνει πως οι τη δεδομένη στιγμή αυτό που «καίει» τους Ερυθρόλευκους είναι να σφραγίσουν την πρόκριση
- Advertisement -