Αποστολίδης: «Η απόφαση του CAS ξεφτιλίζει το ελληνικό κράτος»

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο ποινικόλογος Μπάμπης Αποστολίδης μίλησε σε ρ/σ της Θεσσαλονίκης, κάνοντας μια τοποθέτηση που θύμιζε περισσότερο στέλεχος οργανωμένων οπαδών παρά έναν επιστήμονα που έχει σπουδάσει Νομική. Ο κύριος Αποστολίδης θεωρεί ότι η «μη απόφαση» του CAS «εξευτέλισε το ελληνικό κράτος» και ότι η ΕΕΑ «στήθηκε για να στήνει καταστάσεις». Επίσης, κάλεσε σε παραίτηση τον Λευτέρη Αυγενάκη και όλα αυτά επειδή το CAS ζήτησε από την Επιτροπή Εφέσεων να δικάσει εκ νέου το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας και να συντάξει το σκεπτικό της απόφασης με γνώμονα το πόρισμα της ΕΕΑ…

Αναλυτικά όσα είπε στον FOCUS FM ο Μπάμπης Αποστολίδης:

«Επειδή δεν ήταν ο κ. Κούγιας στο CAS για αυτό έχασε ο Ολυμπιακός, αν ήταν δηλαδή εκεί ο Κούγιας θα ήταν άλλη απόφαση; Ξεφτιλίστηκαν όσο υποστήριζαν άλλα πράγματα πριν την απόφαση.

Εξαρτάται από το πόσο… χοντρή ή ευαίσθητη είναι η πέτσα του, αν είσαι χοντρόπετσος δεν παραιτείσαι, αν είσαι λίγο διαφορετικός φεύγεις. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει περάσει στην αντεπίθεση εδώ και καιρό, εδώ και μήνες. Εγώ δεν έχω στα χέρια μου την απόφαση, την πληροφορήθηκα απλώς, όταν δει κανείς την απόφαση μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα και να κινηθεί ακόμα πιο επιθετικά. Η άσχημη εικόνα αγωνιστικά του ΠΑΟΚ δεν οφείλεται μόνο στους παίκτες και τον προπονητή. Όταν την ομάδα την αποδιοργανώνεις και διοικητικά και αγωνιστικά, είναι λογικό να έχει αλλού το μυαλό της. Ήταν ένα πολύ… ωραίο σχέδιο για να χάσει τον προσανατολισμό του ο ΠΑΟΚ και να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα ακόμα και με την επιστροφή των επτά βαθμών.

Το πρωτάθλημα μέχρι τον Γενάρη ήταν στημένο, έτσι δεν μας έλεγαν; Μετά τι έγινε; Ξεστήθηκε το πρωτάθλημα;

Κατά του δικαστού δεν μπορείς να κινηθείς μόνο αν αποδειχτεί κακοδικία. Η καταστροφή που επέφερε στον ΠΑΟΚ ο κ. Βρυώνης ήταν παρόμοια με αυτή που έφερε ο… Ομέρ Βρυώνης στην Πελοπόννησο το 1821. Ο… πρωθυπουργικός κουμπάρος πρέπει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Τo CAS εξευτέλισε το ελληνικό κράτος και το σύστημα, με αυτή την απόφαση. Είναι μια επιτροπή η ΕΕΑ που στήθηκε για να… στήνει καταστάσεις και να εξυπηρετεί συμφέροντα και ο κ. Αυγενάκης θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί. Σε κάποιο άλλο υπουργείο θα ήταν πιο χρήσιμος για την κυβέρνηση, για παράδειγμα στο Υπουργείο Τουρισμού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -