ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρλάουκας: Κύριε Σπανούλη συγνώμη, λάθος (vids)

Ο Τζο Αρλάουκας ξέχασε να συμπεριλάβει τον Βασίλη Σπανούλη στη λίστα του για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας και ζήτησε δημόσια συγνώμη για το λάθος του, αναφέροντας πως ο «Kill Bill» είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, χωρίς αμφιβολία εδώ στην Ευρώπη.

Μάλιστα στην αρχή του video ο Αρλάουκας, αναρωτήθηκε χαμογελώντας, γιατί οι φίλοι από την Ελλάδα τον έπαιρναν τόσα τηλέφωνα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν έφτασα σπίτι, είδα ότι όλοι μου οι φίλοι από την Ελλάδα με παίρνουν τηλέφωνο και αναρωτήθηκα γιατί το κάνουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τελικά ήταν επειδή κατά λάθος ξέχασα να βάλω το GOAT στην ομάδα της δεκαετίας. Ήταν προφανώς ένα ατύχημα. Εάν κάποιος παρακολουθήσει τις συνεντεύξεις μου και δει το πώς μιλάω για τον κύριο Σπανούλη θα καταλάβει ότι είναι παραπάνω από την ομάδα της δεκαετίας, γιατί ο Μπίλι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, χωρίς αμφιβολία εδώ στην Ευρώπη. Κύριε Σπανούλη συγνώμη που δεν σε συμπεριέλαβα, αλλά ξέρω ότι ξέρεις ότι ξέρω πως ανήκεις σε αυτή την ομάδα. Βέβαια, για να δικαιολογηθώ σε όλους τους φίλους από την Ελλάδα που τα έβαλαν μαζί μου, κανονικά δεν έπρεπε να είναι σε αυτή την ομάδα, γιατί είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών».

Να αναφέρουμε επίσης πως παρά το λάθος του, το ελληνικό στοιχείο δεν έλειπε από τη λίστα, καθώς ήταν σε αυτή οι Πρίντεζης,  Σλούκας και Διαμαντίδης.

Η ομάδα της δεκαετίας, την οποία είχε επιλέξει νωρίτερα ο Τζο Αρλάουκας, χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη:

Κώστας Σλούκας
Δημήτρης Διαμαντίδης
Νάντο Ντε Κολό
Χουάν Κάρλος Ναβάρο
Αντρές Νοτσιόνι
Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς
Γιώργος Πρίντεζης
Κάιλ Χάινς
Γιαν Βέσελι
Φελίπε Ρέγιες

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top