Ασημάκη: Θα συνεχίσουμε να «κολυμπάμε» για να μείνουμε στον «αφρό»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη μετά τον χαμένο ευρωπαϊκό τελικό έστειλε το μήνυμα της με ανάρτηση της στα social media

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έφτασε κοντά στην κατάκτηση της LEN Euroleague, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε με 13-11 από τη Σαμπαντέλ. Η Αλεξάνδρα Ασημάκη έστειλε το μήνυμα της και τόνισε ότι θα συνεχίσουν να «κολυμπούν» για να μείνουν στον «αφρό» και η ομάδα του Πειραιά στην ελίτ της Ευρώπης.

Αναλυτικά:

«Ο πρωταθλητισμός είναι μια «βουτιά στα βαθιά». Για να επιβιώσεις πρέπει να ξέρεις «καλό κολύμπι» κυρίως για να μπορείς να βγεις γρήγορα στην επιφάνεια, έτοιμος ξανά να κατακτήσεις νέες κορυφές . Έχει χαρές, έχει λύπες, έχει εμπόδια και δυσκολίες που πρέπει να υπερνικήσεις και να συνεχίσεις να «κολυμπάς» για να κρατηθείς ψηλά.. «στον αφρό» .

Δεν είναι εύκολο.. κανεις δεν είπε ότι είναι.. γι αυτό δεν είναι για όλους.. Είναι μόνο γι αυτούς που αντέχουν και ξέρουν να «κολυμπούν καλά»..κόντρα σε όλους και όλα πολλές φορές.. Αυτοί είναι οι αληθινοί πρωταθλητές και όχι πάντα αυτοί που τελικά κατακτούν τον τίτλο.. Άλλωστε αυτο δε μπορεί να συμβαίνει πάντα..

Αν και είμαι απ τους αθλητές που δεν τους αρέσει να χάνουν.. ποτέ δε μου άρεσε η ήττα.. έμαθα όμως να την ξεπερνάω και να επιστρέφω πιο δυνατή.. Όπως έμαθα να ξεπερνάω και τον πόνο ψυχολογικό και σωματικό..

Τους τελευταίους δυο μήνες αγωνίζομαι με ενέσεις για να μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του αγώνα γιατί ταλαιπωρούμε από σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού αλλά δε σκέφτηκα στιγμή να τα παρατήσω γιατί η ομάδα είναι πρώτα και πάνω απ όλα και γι αυτή εμείς οι αθλητές έχουμε καθήκον να δίνουμε σώμα και ψυχή.. Δεν είναι θυσία είναι καθήκον μας.. πάντα έτσι το έβλεπα !

Στην καριέρα μου έχω συμμετάσχει σε 11 ευρωπαϊκούς τελικούς. Αλλά η απώλεια αυτού του ευρωπαϊκού τροπαίου φέτος μου στοίχισε πολύ. Σ έναν αγώνα που φαινόταν να είναι δικός μας, πού δώσαμε για άλλη μια φορά ψυχή και σώμα, κόντρα σε όλους και όλα απέναντι στην οικοδέσποινα Sabadell μέσα στη Βαρκελώνη, ηττηθήκαμε στα τελευταία λεπτά.

Η πίκρα και η απογοήτευση μεγάλη γιατί θέλαμε πολύ αυτό το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Για την ομάδα μας τον Ολυμπιακό! Για να την φτάσουμε πάλι στην κορυφή της Ευρώπης!

Η υπερηφάνεια όμως μεγαλύτερη γι’αυτά που έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια πού είμαστε εκεί..στην ελίτ της Ευρώπης..κι εμείς θα συνεχίσουμε να «κολυμπάμε» για να μείνουμε εκεί ..»στον αφρό»».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -