Ασημάκη: «Το 2018 η ομάδα επέστρεψε στην ελίτ!»

Αυτά δήλωσε η Ελληνίδα αθλήτρια πόλο, Αλεξάνδρα Ασημάκη, λίγες ημέρες πριν φύγει το 2018

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Σε λίγες ημέρες το 2018 φεύγει, με την Αλεξάνδρα Ασημάκη να δηλώνει ξεκάθαρα πως ήταν ένα αρκετά επιτυχημένο έτος, με πολλές χαρούμενες στιγμές για την Ελληνική υδατοσφαίριση.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις της Ελληνίδας πολίστριας:

«Το 2018 φεύγει για εμάς σαν Εθνική ομάδα γυναικών, αφήνοντας μια γλυκιά γεύση, από αγωνιστικής πλευράς, καθώς η ομάδα μας επέστρεψε στην ελίτ των μεγάλων διοργανώσεων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Europa Cup και το χάλκινο στους Μεσογειακούς Αγώνες. Ωστόσο, το σημαντικότερο απ όλα, ήταν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Επίσης, η χρόνια που φεύγει ήταν άκρως επιτυχημένη για την ελληνική υδατοσφαίριση με τα μετάλλια των νέων ανδρών, των εφήβων και των νεανίδων, αλλά και της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού στο Champions League. Εύχομαι το 2019 που έρχεται για εμάς, ως Εθνική ομάδα, να φέρει περισσότερες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Αλλά πιο σημαντικό, να φέρει για όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες πιο πολλές χαρούμενες στιγμές και να απαλύνει το πόνο και τις πληγές που άφησε η προηγούμενη. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και δημιουργικά, με αισιοδοξία και χαρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -