Ασύλληπτη γκάφα της Γουέστ Χαμ: Δημοσίευσε τα προσωπικά στοιχεία φιλάθλων

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η Γουέστ Χαμ διέρρευσε κατά λάθος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου προσωπικά στοιχεία των φιλάθλων, συμπεριλαμβανομένων αριθμών τηλεφώνου και διευθύνσεις, εξαιτίας μίας τεχνικής βλάβης.

Σε μεγάλους… μπελάδες θα μπορούσαν να είχαν μπει πολλοί από τους φιλάθλους της Γουέστ Χαμ, λόγω του τραγικού λάθους που συνέβη. Για την ακρίβεια, η ύπαρξη ενός «τεχνικού σφάλματος», που δεν επέτρεψε σε αρκετούς φίλους της ομάδας την πρόσβαση στο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων, οδήγησε στη δημοσίευση των προσωπικών τους στοιχείων.

Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό λάθος, που θα μπορούσε να έχει θέσει σε κίνδυνο τους φιλάθλους, δεδομένου ότι δημοσιεύτηκαν τα ονόματά τους, οι διευθύνσεις του, καθώς οι αριθμοί τηλεφώνων που κατέχουν.

Μάλιστα, οι ειδικοί ασφαλείας, εκ των οποίων και ο Τζέικ Μουρ, της εταιρείας ESET, δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό «Forbes», ότι θα μπορούσε να αποβεί επικίνδυνο για τους ανθρώπους αυτούς:

«Αυτό πιθανότατα ήταν ένα εσωτερικό σφάλμα του συλλόγου, αλλά τώρα το γεγονός ότι άλλοι κάτοχοι λογαριασμών είδαν τα προσωπικά στοιχεία άλλων ανθρώπων, θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα.

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιος έχει δει ποιες πληροφορίες και θα μπορούσε ενδεχομένως να διατρέχει κίνδυνο μελλοντικών στοχευμένων email. Θα πρότεινα σε οποιονδήποτε με λογαριασμό να παραμείνει σε εγρήγορση για τυχόν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ζητούν περισσότερες λεπτομέρειες».

Από τη μεριά της, η Γουέστ Χαμ ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα κατά τη σύνδεση σε διαδικτυακούς λογαριασμούς σήμερα το πρωί. Συνεργαστήκαμε με τον τρίτο πάροχο υπηρεσιών μας και έχουν ήδη επιλύσει αυτό το ζήτημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

EURO 2020: O ANT1 έχει χάσει την μπάλα από την πρεμιέρα κιόλας…

Από την έλλειψη χρονομέτρου και σκορ στην πρεμιέρα μέχρι τις ελαφρώς... σεξιστικούλες διαφημίσεις γνωστής στοιχηματικής εταιρίας και από εκεί στην «εξαφάνιση» της επανέναρξης του Δανία - Φινλανδία, τα φάουλ του ANT1 είναι απανωτά
- Advertisement -