16.4 C
Athens

Ατλέτικο: Ο Χερμάν Μπούργος ανακοίνωσε την αποχώρηση του μετά από σχεδόν 10 χρόνια

Τα βήματα του ως πρώτος προπονητής σε σύλλογο είναι έτοιμος να κάνει στα 51 του χρόνια ο Χερμάν Μπούργος μετά από μια δεκαετία σχεδόν (2011-2020) στο πλευρό του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό video την αποχώρηση του από τους «ροχιμπλάνκος», καθώς όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, νιώθει έτοιμος μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας ως βοηθός να κάνει το άλμα και να χριστεί πρώτος κόουτς σε σύλλογο. Κάτι που αναμένεται να συμβεί από το καλοκαίρι, αφού τα Μέσα στην Αργεντινή υποστηρίζουν πως Ρασίνγκ και Ουνιόν Σάντα Φε έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον υπογράψουν.

«Εμπνέομαι από τους ανθρώπους που με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα ως προπονητής και ως άνθρωπος. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και θεώρησαν πως είναι φυσιολογικό να θέλω να γίνω από δεύτερος, πρώτος προπονητής», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός παλαίμαχος γκολκίπερ.

Το VIDEO της ανακοίνωσης του:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς