ΠΑΟΚ

Ατζέντης Βέρνμπλουμ: Ο Πόντους μπορεί να αγωνιστεί και πάλι

Βέρνμπλουμ

Η υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ απασχολεί και τα Μέσα της Σουηδίας, μιας και το όνομά του έχει συνδεθεί με την Γκέτεμποργκ.

Δημοσίευμα της «Expressen» αναφέρεται στο θέμα της παραμονής του Σουηδού στον ΠΑΟΚ, αλλά όπως τονίζεται το συμβόλαιό του (καθώς λαμβάνει 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο) θεωρείται πολύ «βαρύ» και έτσι ο «Δικέφαλος» ψάχνει τρόπο για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, χωρίς να έχει βρεθεί η «χρυσή τομή».

Ο ατζέντης του Βέρνμπλουμ, Καρλ Φάγκερ, αναφέρθηκε στο ζήτημα του παίκτη και επισήμανε ότι ο 34χρονος μέσος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν από το 2018 και μετά.

Ο ατζέντης του Βέρνμπλουμ είπε:

«Το πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά στην Ελλάδα και ο Πόντους είναι υγιής και έτοιμος να δώσει μάχη και να αγωνιστεί. Δεν ξέρω τίποτα για τερματισμό της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, λογικά θα το γνώριζα. Όπως είναι τα πράγματα αυτή την περίοδο, δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα συγκεκριμένο. Δεν ξέρεις αν η λίγκες θα επιβιώσουν. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός αλλά… πραγματικά πιστεύω ότι ο ποδοσφαιρικός χάρτης θα σχεδιαστεί από την αρχή. Θα είναι ενδιαφέρον να το δούμε αυτό να συμβαίνει».

Ο αθλητικός διευθυντής της Γκέτεμποργκ αναφέρθηκε στην περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ λέγοντας ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, αλλά ως όνομα παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση. Δείχνει κάτι μακριά από την πραγματικότητα αυτήν τη στιγμή για εμάς. Είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης, ένα ενδιαφέρον όνομα. Συζητάμε πολύ για παίκτες που ήταν εδώ στο παρελθόν και υπάρχουν αρκετοί που ήταν εδώ αυτό το διάστημα και προπονήθηκαν μαζί μας. Ο Πόντους ήταν ένας από αυτούς, αλλά εγώ προσωπικά δε μίλησα μαζί του»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top