ΕΥΡΩΠΗ

Χαμός στη συνέντευξη Τύπου του Δέδα: Καυγάς και βρισιές! (vid)

Χαμός έγινε κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα Χάποελ Χολόν – Μανρέσε, με την ομάδα του του Στέφανου Δέδα να παίρνει την εκτός έδρας νίκη με 67-65 για τη 12η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Οι άνθρωποι της Μανρέσα υποστηρίζουν ότι ο Έλληνας προπονητής έκανε χειρονομίες προς το κοινό, κάτι που έγινε θέμα στη συνέντευξη Τύπου. Δημοσιογράφος απηύθυνε σχετική ερώτηση στον Δέδα, ο οποίος του απάντησε «Έρα ρε» στα ελληνικά, για να σχολιάσει έπειτα, στα αγγλικά: «Είχε πολύ θόρυβο και ήθελα να τους πω ότι ακόμα και αν φώναζαν, μπορούσα να ακούσω, δεν είμαι κουφός. Μετά από αυτή τη νίκη, πιστεύεις ότι αυτή είναι η πρώτη ερώτηση που πρέπει να μου κάνεις; Την επόμενη φορά θα σου δώσω την ευκαιρία να μιλήσουμε για μπάσκετ».

Ο Δέδας αμέσως μετά σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς την έξοδο, όπου άρχισαν να ακούγονται φωνές και βρισιές στα ελληνικά και τα ισπανικά. Σύμφωνα με τα μέσα της χώρας, έξω από την αίθουσα τον περίμενε ο πρόεδρος της Μανρέσα, Τζόζεπ Σάεθ, ο οποίος του έκανε λεκτική επίθεση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί παρέμβαση τρίτων για να μην υπάρξει συμπλοκή.

Δείτε το video:

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top