ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χαστούκι στην… εθνική «φάρου» από Πρίντεζη, «Παπ» και Κόνιαρη!

Πρίντεζης Παπανικολάου

Η παρωδία με την πρόσληψη Ρικ Πιτίνο στην εθνική και στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό, θα πληρωθεί ακριβά από τους εμπνευστές της. Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Αντώνης Κόνιαρης ενημέρωσαν με επιστολή τους την ΕΟΚ ότι δεν πρόκειται να δώσουν το «παρών» στο προολυμπιακό τουρνουά του καλοκαιριού!

Το χτύπημα για την ΕΟΚ και τον ίδιο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο είναι ανυπολόγιστο. Κυρίως όμως, είναι απολύτως δικαιολογημένο. Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον ίδιο τον Ρικ Πιτίνο πως δεν θα βρίσκεται σε άλλη ομάδα ενόσω θα είναι προπονητής της εθνικής. Τα λόγια αυτά πήγαν στα σκουπίδια και ο εν πολλοίς εμπαιγμός από πλευράς Αμερικανού και ΕΟΚ θα κοστίσει στην… εθνική «φάρου» τρεις σημαντικές απουσίες.

Ας μην ξεχνάμε πως σε ένα αντίστοιχο προηγούμενο, ο Παναγιώτης Γιαννάκης εκδιώχθηκε επί της ουσίας από την εθνική μόλις λίγους μήνες μετά τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Και μιλάμε για το ιερό τέρας του ελληνικού μπάσκετ και τον μοναδικό άνθρωπο που ήταν παρών είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής στις μεγαλύτερες εθνικές επιτυχίες…

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top