ΑΡΗΣ

Χατζάρας: Δε θέλω κανέναν Ολυμπιακό να μας κάνει μεταγραφές

Ο πρώην τεχνικός του Άρη, Γιώργος Χατζάρας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 για την υπόθεση της απόκτησης του Ματέο Γκαρσία και την εμπλοκή του Ολυμπιακού.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Άρη είναι να απελευθερωθεί από την ποινή της UEFA και να κάνει μεταγραφές. Αν δεν πληρώσεις και κάνεις διακανονισμούς δεν μπορείς να ξεφύγεις. Είναι χρέη άλλων διοικήσεων βέβαια, τότε που πανηγύριζαν όλοι με τον λάτιν Άρη. Ένα καλό πράγμα μπορείς να το διαλύσεις σε 24ωρο. Δύσκολα ξαναχτίζεις την αξιοπιστία μιας ομάδας. Ο Άρης στα μάτια όλων πέφτει κατεβαίνοντας με 13 παίκτες. Πάντα μετράει το τελείωμα μιας σεζόν, όπως και το τελείωμα στα 90λεπτα. Στεναχωριόμαστε για την κατάσταση στον Άρη. Να κοιτάξει πώς να λύσει το ban και μετά να κάνει μεταγραφές.

Εμείς δεν θέλουμε να μας κάνει μεταγραφές κανένας Ολυμπιακός. Δεν θέλω κανέναν Ολυμπιακό να μας κάνει μεταγραφές. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα αυτά είναι αυτονόητα. Να μπορέσει να φύγει ο Άρης από τη μέγγενη αυτή, να έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες και μακάρι να είναι μόνο αυτοί. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Τα άλλα δεν είναι σοβαρά», κατέληξε ο Χατζάρας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top