ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηγιοβάνης: Ποτέ δεν ζήτησα 200.000 ευρώ

Χατζηγιοβάνης

Τα σενάρια που κυκλοφορούσαν αναφορικά με τα χρήματα που ζητούσε για να ανανεώσει στον Παναθηναϊκό έσπευσε να διαψεύσει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά:

«Έκανα ένα καλό παιχνίδι, βοήθησα την ομάδα, ήμασταν αρκετά καλοί. Εκεί που χρειάστηκε να κάνουμε άμυνα όλοι μαζί κάναμε άμυνα και παράλληλα δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και αξίζαμε τη νίκη. Συνεχίζουμε αγώνα με τον αγώνα να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει», είπε αρχικά.

Συνέβησαν πολλά αυτή την εβδομάδα, έφυγε ο Νίκος Νταμπίζας, ανανέωσες εσύ σε ένα σήριαλ που έλαβε τέλος μετά από τρεις μήνες. Πως το βίωσες όλο αυτό το διάστημα;

«Η αλήθεια είναι πως ήταν δύσκολο αυτό το διάστημα, αυτοί οι τρεις μήνες. Πιστεύω πως στάθηκα στα πόδια μου έφτασα και εγώ γρήγορα σε αυτή την εβδομάδα να ανανεώσω με τον Παναθηναϊκό, να παραμείνω για άλλα τρία χρόνια και είμαι χαρούμενος για αυτό. Έγινε όντως ένα σήριαλ αλλά εγώ δεν έδινα βάση, άλλωστε πολλά απ’ αυτά που γραφόντουσαν ήταν ψέματα».

Ποια ήταν ψέματα;

«Δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα αλλά τα χρήματα, ποτέ δεν ζήτησα 200.000 ευρώ, αυτό ειδικά ήταν το μεγαλύτερο ψέμα και μου έστελναν πολλοί μηνύματα για αυτό. Με στεναχώρησε αυτό. Είμαι εδώ, είμαι δυνατός πιστεύω να έδωσα χαρά στους φίλους του Παναθηναϊκού με το γκολ που πέτυχα και τη νίκη που πήραμε».

Γράφτηκε πως υπήρχαν σκάουτ από ξένες ομάδες για σένα στο γήπεδο, πως το αντιμετωπίζεις εσύ όλο αυτό;

«Το εξωτερικό είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Χτίζω τη βάση μου εδώ και αν με αξιώσει ο Θεός να παίξω κάποια στιγμή στο εξωτερικό θα κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Βέβαια και αυτή τη στιγμή επίσης πραγματοποιώ ένα όνειρο μου αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκό και είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα μείνω άλλα τρία χρόνια».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top