Δ. Γιαννακόπουλος εναντίον Αυγενάκη: «Εκβιασμούς εκεί που σε παίρνει, τελείωσες!» (pics)

Σοβαρότατες καταγγελίες του Δ. Γιαννακόπουλου για εκβιασμούς και απόπειρα χρηματισμού από πλευράς Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τις εκλογές στην ΕΟΚ, αναμένεται η νομική αντίδραση του υφ. Αθλητισμού

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ως γνήσιος «φάρος» – όπως την είχε χαρακτηρίσει κάποτε ο ξεχασμένος και από τους ανθρώπους του, Σταύρος Κοντονής – η ΕΟΚ του Γ. Βασιλακόπουλου είναι η μοναδική ομοσπονδία που δεν έχει ακόμη προχωρήσει στη διεξαγωγή εκλογών. Το χαρτί της καθυστέρησης και ο ορισμός διοίκησης Πρωτοδικείου δεν κατάφερε τελικά να παγώσει για όσο καιρό ήλπιζαν οι βιαστές του ελληνικού μπάσκετ την αποχώρησή τους από την ΕΟΚ, αφού οι εκλογές θα γίνουν όπως και να ‘χει μέσα στον Μάιο.

Για το ποια – και κυρίως ποιων – συμφέροντα εξυπηρετούσαν εδώ και δεκαετίες οι άνθρωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ δε χρειάζεται καν να γίνει περαιτέρω λόγος. Το ότι ουδέποτε ασχολήθηκε σοβαρά κάποια κυβερνητική αρχή είναι μια άλλη ιστορία.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μέσω instagram μια σοβαρή καταγγελία. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στον διάσημο λογαριασμό dpg7000, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλλει τον Λευτέρη Αυγενάκη για εκβιασμό, προειδοποιώντας τον μάλιστα πως δεν θα μπορεί να ξαναπάει ούτε στην Κρήτη!

«Υφυπουργός εκβιάζει με κρατικές χρηματοδοτήσεις, ώστε να ψηφίσουν τους δικούς του στις εκλογές της ομοσπονδίας μπάσκετ. Το νου σου! Ούτε στην Κρήτη δεν θα μπορείς να ξαναπάς».

dpg7000 Γιαννακόπουλος Αυγενάκης

Λίγο αργότερα ανέβηκαν άλλα δυο story με ιδιαιτέρως απειλητικές διαθέσεις. Το ένα έλεγε «Όλοι έχουμε την ιστορία μας… είσαι σίγουρος ότι θέλεις να μάθει ο κόσμος τη δική σου;» και το δεύτερο «εκβιασμούς εκεί που σε παίρνει… Τελείωσες!».

dpg7000 Γιαννακόπουλος Αυγενάκης dpg7000 Γιαννακόπουλος ΑυγενάκηςΔεν έχουμε τη δυνατότητα να μπορούμε να διασταυρώσουμε τα όσα καταγγέλλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον λογαριασμό του. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ωστόσο, οφείλει να πάρει θέση. Με δεδομένο ότι οι καταγγελίες ουσιαστικά αναφέρονται σε κακουργηματική πράξη του ποινικού δικαίου (εκβιασμός, απόπειρα δωροδοκίας – χρηματισμού), η λογική λέει ότι θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες. Πρώτον αυτεπαγγέλτως και δεύτερον από τον άμεσα θιγόμενο υφυπουργό.

Το FWS θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο ¨ΦΑΡΟΣ” πνέει τα λοίσθια. Τρέμουν το φως.
    Τρέμουν διότι θα αποκαλυφθούν πολλά, για το πώς κυριαρχούσαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία Σοβιετία του πλανήτη και ο Ιακωβίδης

Ο Χρήστος Υφαντής με αφορμή το ειλικρινές κλάμα του Θοδωρή Ιακωβίδη γράφει για τον ελληνικό ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό και στέκεται στη μοναδική αποδεκτή λύση που αναδείχθηκε μέσα από τα λόγια του Έλληνα πρωταθλητή
- Advertisement -