Διαθεσόπουλος: Να ικανοποιήσουν το αίτημα του Γκολομέεβ

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, πήρε επίσημη θέση για το θέμα που έχει προκύψει με τον Κριστιάν Γκολομέεβ.

Ο κ. Διαθεσόπουλος, με δήλωσή του, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ, τόνισε: «Απευθύνω παράκληση στους αρμόδιους υπουργούς να ικανοποιήσουν το αίτημα του αθλητή. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους κολυμβητές στον κόσμο και είναι υποψήφιος για ένα μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Ο Κριστιάν σήμερα υπηρετεί την πατρίδα μέσα από τις υπηρεσίες που της προσφέρει προετοιμαζόμενος για την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Ο αθλητής δεν ζητά την απαλλαγή του από το Στράτευμα. Θέλει μόνο μία αναβολή, έτσι ώστε να καταταγεί αμέσως μετά την Ολυμπιάδα του Τόκιο. Παράκληση να ικανοποιηθεί το αίτημά του».

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ βρίσκεται στην Αμερική, συνεχίζοντας την προετοιμασία του για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο αθλητής καλείται να παρουσιαστεί στις 18 Μαρτίου στη Ρόδο προκειμένου να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Ο ίδιος έχει κάνει αίτημα για να του δοθεί αναβολή, έτσι ώστε να υπηρετήσει την πατρίδα αμέσως μετά τη λήξη της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη.

Ο αθλητής του Εθνικού Πειραιά θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο γρήγορους κολυμβητές στον κόσμο και διατηρεί σημαντικές ελπίδες για να πάρει μία θέση στον τελικό και γιατί όχι να διεκδικήσει ένα από τα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Έκκληση Γκολομέεβ: Στον αέρα η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω… στρατού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Γουόκαπ: Πολυδιάστατος και με… κρύο αίμα!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, που έκανε «ένεση» ποιότητας και αναβάθμισης στο έμψυχο δυναμικό του, αποκτώντας έναν πόιντ γκαρντ, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές, πολύ καλά!
- Advertisement -