Διαθεσόπουλος: Την επόμενη ημέρα νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Με ένα ενωτικό μήνυμα επέλεξε να αποχαιρετήσει μετά από 37 χρόνια την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος. Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΚΟΕ παραχωρεί τη θέση του στον νικητή των χθεσινών αρχαιρεσιών, Κυριάκο Γιαννόπουλο, ενώ ταυτόχρονα δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του εκπροσώπου της ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, χάνοντας στη σχετική ψηφοφορία από τον Νίκο Ξυλούρη.

Στο μήνυμά του, ο κ. Διαθεσόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της ΚΟΕ και υπογράμμισε ότι «… την επόμενη ημέρα, νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν, γιατί ο αγώνας μας είναι κοινός και προς την ίδια κατεύθυνση».

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημήτρη Διαθεσόπουλου:

«Από χτες (29/3) στην ΚΟΕ, υπάρχει μια νέα εκλεγμένη Διοίκηση.

Εύχομαι ολόψυχα, τόσο στον πρόεδρο Κυριάκο Γιαννόπουλο, όσο και τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των Οργάνων της ΚΟΕ, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, να καταβάλουν με σύνεση και εργατικότητα την κατάθεση ψυχής τους, ώστε η ΚΟΕ να παραμείνει όπως τώρα κορυφαία Ομοσπονδία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους δεκάδες συνεργάτες μου στα Δ.Σ. και τα υπόλοιπα Όργανα της ΚΟΕ όλα αυτά τα χρόνια που ηγήθηκα της Ομοσπονδίας, καθώς επίσης όλους τους υπαλλήλους, συνεργάτες προπονητές, τεχνικούς συμβούλους και επιστημονικό προσωπικό, οι οποίοι με την τεράστια προσπάθεια και γνώση τους, συνέβαλαν ώστε η ΚΟΕ να είναι η κορυφαία Ομοσπονδία, σε επίπεδο δράσης και αναφοράς της.

Εύχομαι στα Σωματεία μας καλή τύχη, να είναι ενεργά και συμπαραστάτες σ’ όλα τα επίπεδα της Ομοσπονδίας μας.

Την επόμενη ημέρα, νικητές και ηττημένοι δεν υπάρχουν, γιατί ο αγώνας μας είναι κοινός και προς την ίδια κατεύθυνση.

Καλή τύχη, καλή συνέχεια, με στόχο την πρόοδο και ανάπτυξη του χώρου μας.

Ευχαριστώ όλους εκείνους που μου έδωσαν το δικαίωμα και μου έκαναν την τιμή να πορευτώ αυτό το όμορφο και σημαντικό ταξίδι της ζωής μου, επί σειρά χρόνων.

Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ επίσης σ’ όλους σας, αυτές τις δύσκολες στιγμές, πάνω απ’ όλα να έχετε Υγεία.

Με αγάπη

Δημήτρης Διαθεσόπουλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Υπόθεση Γουόκαπ: Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον… «δήμιό» του

Ο Insider γράφει τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Τόμας Γουόκαπ και εξηγεί γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα, αλλά και για ποιον λόγο πιέζουν ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή
- Advertisement -