ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δικαστικές αναβολές, το αγαπημένο σπορ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Δημήτρης Γιαννακόπουλος Δημήτρη Γιαννακόπουλο dpg7000 dpg Παναθηναϊκός

Οι αναβολές σε δικαστήρια φαίνεται πως είναι η αγαπημένη… συνήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Αυτή τη φορά η υπόθεση αφορούσε στα όσα είχαν γίνει στον τρίτο τελικό της σεζόν 2013-14.

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός της 29ης Μαΐου 2014 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπάθησε να αποτρέψει την είσοδο των Αγγελόπουλων στο ΟΑΚΑ θέλοντας να εφαρμοστεί ο άτυπος κανονισμός των ανθρώπων που έχουν δικαίωμα να κάθονται στον πάγκο. Τότε, μπράβοι είχαν προσπαθήσει να σταματήσουν την είσοδο των Αγγελόπουλων στη φυσούνα του γηπέδου και προσπάθησαν να επιτεθούν στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μετά το τέλος του αγώνα οι ίδιοι άνθρωποι επιτέθηκαν στον διαιτητή Χρυσόστομο Σχινά.

Τόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος όσο και ο Τόμι Σχινάς που έχουν κληθεί ως μάρτυρες στην υπόθεση ήταν σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων όχι όμως και ο κατηγορούμενος Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η υπόθεση πήρε αναβολή για έκτη φορά γιατί ο έτερος κατηγορούμενος Ιωάννης Λελεδάκης (άνθρωπος της προσωπικής ασφάλεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) άλλαξε δικηγόρο και η νεοεμφανιζόμενη στην υπόθεση νομικός, ζήτησε αναβολή λόγω προβλημάτων στην εγκυμοσύνη.

Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου 2020. Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα 13/1, δόθηκε για όγδοη φορά αναβολή στην πολύκροτη υπόθεση με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και την εξύβριση στον Βασίλη Σπανούλη λόγω κωλύματος του… νέου δικηγόρου του.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top