25.3 C
Athens

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης διεξήγαγε νέα τεστ μετά την εύρεση ενός μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος ως θετικού, με τα νέα τεστ να δείχνουν δύο επιπλέον δείγματα θετικά, δίχως να αποκαλύπτεται η ιδιότητα ή η επωνυμία τους.

Υπενθυμίζεται ότι με βάσει το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο ο Αστέρας Τρίπολης υποχρεούται να παίξει κανονικά, καθώς πρέπει να είναι τουλάχιστον πέντε μέλη της ομάδας θετικοί στον ιό, και όχι τρία όπως ίσχυε προηγουμένως.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρκάδες φιλοξενούνται από την Λαμία το Σάββατο (21/11, 15:00). Εάν δεν γίνει το παιχνίδι ο Αστέρας θα συμπληρώσει ένα μήνα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς πριν το διάλλειμα λόγω εθνικών ομάδων, είχε αναβληθεί το παιχνίδι με τον Βόλο, λόγω των πολλών κρουσμάτων της ομάδας της Μαγνησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι στον έλεγχο που διενεργήθηκε την Τετάρτη (18/11) στους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας, εντοπίστηκαν δύο επιπλέον δείγματα θετικά στον κορονοϊό. Όλα τα υπόλοιπα τεστ είναι αρνητικά.

Η ομάδα προετοιμάζεται πλέον για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 με αντίπαλο την Λαμία (21/11, 15:00). Παρόλα αυτά θα διενεργηθεί εκτεταμένος έλεγχος κορονοϊού σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας και το απόγευμα της Πέμπτης (19/11).

Τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο όσοι έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19 έχουν απομονωθεί και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Είναι καλά στην υγεία τους, παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα και τούς ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς