Έφυγε από τη ζωή ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Αριστείδης Παπαδόπουλος

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Δύσκολη μέρα για τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο Αριστείδης Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου και υπηρέτης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και του υγρού στίβου για μια ολόκληρη ζωή.

Ο Αριστείδης Παπαδόπουλος υπηρέτησε την ΧΑΝΘ και το κολυμβητικό της τμήμα επί σειρά ετών και με ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο εργάστηκε άοκνα για τα συμφέροντα και την επίλυση των προβλημάτων του υγρού στίβου στην Θεσσαλονίκη, ως μέλος και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής της ΚΔ Μακεδονίας.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου στις 15.45 στο νεκροταφείο της Θέρμης.

Ο Αριστείδης Παπαδόπουλος είχε την ατυχία να χάσει τα δυο του παιδιά σε πολύ μικρή ηλικία, την Νιόβη και τον Δημήτρη. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και κατέληξε το απόγευμα της Τετάρτης έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους.

Ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του Αριστείδη Παπαδοπούλου προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Έφυγε από τη ζωή ο πιο αγαπητός άνθρωπος της κολυμβητικής ομοσπονδίας. Ένας εργάτης του υγρού στίβου με πανελλαδική αναγνώριση. Ένας χρήσιμος, τίμιος, ικανός συνεργάτης, μια μεγάλη προσωπικότητα. Ένας παράγοντας που αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό και είχε την ατυχία να χάσει νωρίς τα δυο του παιδιά και τη γυναίκα του. Δημιουργικός, πετυχημένος, κοινωνικά και οικογενειακά αναγνωρίσιμος. Με συνέδεε μαζί του μια προσωπική φιλία και είχα την τύχη να βαφτίσει την κόρη μου πριν από 29 ολόκληρα χρόνια»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Γουόκαπ: Πολυδιάστατος και με… κρύο αίμα!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού, που έκανε «ένεση» ποιότητας και αναβάθμισης στο έμψυχο δυναμικό του, αποκτώντας έναν πόιντ γκαρντ, ο οποίος κάνει πολλές δουλειές, πολύ καλά!
- Advertisement -