Ένα κιλό φέτα και δυο «στανταράκια», bro. . .

Συλλήψεις σε ίντερνετ φραπέ της Θεσσαλονίκης για παράνομο στοιχηματισμό και business από Έλληνες στην Κουάλα Λουμπούρ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Στην Ελλάδα γίνεται της τρελής με το παράνομο στοίχημα, bro. Έχει μεγαλύτερη απόδοση, σου λέει και τα λεφτά, ατάκα κι επί τόπου. Ούτε τραπεζικές συναλλαγές για να σε τρέχουνε οι Κατρούγκαλοι και οι Τσακαλώτοι, πείτε μας, κύριε, πώς προέκυψαν στο λογαριασμό σας τα μπικικίνια. Το καλύτερο επάγγελμα στην Ελλάδα είναι ο παράνομος στοιχηματισμός. Κάθεσαι στην παραλία στην ξαπλώστρα και το κύμα σου βγάζει ευρώ, ρε bro.

Στη Θεσσαλονίκη την ανθίστηκε τη δουλειά η Αστυνομία και μπούκαρε σε internet φραπέ στη Περαία. Μπούκαρε μέσα και έπιασε τρεις πρασάτους. Στα πράσα, δηλαδή. Το μαγαζάτορα και δυο πελάτες που τα ακουμπούσανε. Και ποια ήταν η μαγκιά; Ότι το σύστημα δούλευε μέσω στοιχηματικής εταιρίας, που έχει προσωρινή άδεια, αλλά δούλευε μέσω κωδικών το έργο. Μαζί με το φραπέ, οι υπάλληλοι μοιράζανε και τους κωδικούς και φτιάξανε παραμάγαζο. Όμορφα κι ωραία.

Ποιος, όμως, ήταν η ταβανόπροκα; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Τα πάντα όλα ξέρει η αστυνομία, bro. Και χτυπάει την κατάλληλη στιγμή, όταν πάρει την εντολή δηλαδή. Και γιατί πήρε την εντολή τώρα; Γιατί το κράτος πάει να φορολογήσει τις στοιχηματικές εταιρίες. Να τους βάλει στο χέρι αυτή η Αχτσιόγλου για να μοιράσει τα λεφτά στο Βασιλειάδη να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μέσω της ΕΡΤ, βέβαια, θα τα μοιράσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως έσωσε την Ελλάδα, πάει να σώσει και το ποδόσφαιρο. Ξετίναξε τους μισθούς και τις συντάξεις κι ο Βασιλειάδης πάει να δώσει έτοιμα 40 μιλιόνια. Θα τα πάρει από τις στοιχηματικές εταιρίες, σου λέει. Άρα, μια χαρά. Και γιατί να μην τα πάρει από τις στοιχηματικές εταιρίες και να τα δώσει στα γεροντάκια και πρέπει να τα δώσει στις ΠΑΕ, που είναι ανώνυμες εταιρίες;

Γι’ αυτό και άρχισε το σαφάρι στην ζούγκλα η οικονομική Αστυνομία. Ό,τι στοιχηματικό περίπτερο στήθηκε, στήθηκε. Δεν έχει άλλο. Μη λιμοκτονήσουνε δηλαδή, οι εταιρείες και σηκωθούν και φύγουν από την Ελλάδα.

Να στο πω κι αυτό. Άλλοι Έλληνες επιχειρηματίες επένδυσαν στην Κουάλα Λουμπούρ. Άνοιξαν γραφεία για να πουλάνε φέτα και αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Και μαζί με τη φέτα, παίζει ο πελάτης και δυο ματσάκια Β’ εθνικής, που λέει ο λόγος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -