Ενώ οι ΠΑΟΚτζήδες δεν ασχολούνται με τον Τσίπρα, οι Αρειανοί ζητούν κι αυτοί…

Δεν έκαναν «κλικ» στο λαό του ΠΑΟΚ οι εξαγγελίες Τσίπρα για το γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να ξεχαστεί η Μακεδονία κι οι Αρειανοί τον πήραν στο χαβαλέ…

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

This is Tomas Shelby, of PEAKY BLINERS speaking now. Ο κύριος όγκος των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν ασχολήθηκε τις εξαγγελίες του Αλ. Τσίπρα, ότι θα κάνει δωράκι στον ΠΑΟΚ για το γήπεδο της Τούμπας. Κι όχι μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά και του… Άρη και του Ηρακλή, bro.

Well, bro, αν εξαιρέσουμε τα «ταγμένα» sites τα υπόλοιπα των ΠΑΟΚτζήδων τήρησαν σιγή ιχθύος. Καμία κουβέντα για το μεγάλο στρατηλάτη, που τάζει γήπεδα σαν σύγχρονος Μαυρογιαλούρος. Τίποτα. Ούτε «μπράβο», ούτε γιούχα, bro.

Αυτό είναι το τραγικό για τον Alexis. Ότι κανένας δεν ασχολείται μαζί του από τον ΠΑΟΚ, εκτός του μικρού Γιωργάκη, που ονειρεύεται Τούμπα 40.000 θέσεων.

Bro, everybody understands, όλοι καταλαβαίνουν, γιατί ο Τσίπρας τάζει εν όψει της ΔΕΘ. Όχι μόνο για τα ψηφαλάκια. Τάζει, για να ξεχάσει ο λαός του ΠΑΟΚ ότι ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας. This is the big truth, bro, αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια. That’s why nobody cares about Tsipras’s promises. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις υποσχέσεις του.

Στα forum των οπαδών του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει κουβέντα για τις εξαγγελίες του Τσίπρα. Στα ραδιόφωνα τον πήραν στην πλάκα. Δεν μπορεί να εξισώνει τη Μακεδονία με κάποιες παροχές για μεγαλύτερη κερκίδα. Are you kidding me, bro? Με δουλεύεις, αδερφέ;

Στην πλάκα πήραν τον Τσίπρα κι οι οπαδοί του Άρη και του Ηρακλή, bro. Θέλουν κι αυτοί, διάφορα πράγματα από τον Greek prime minister. Οι οπαδοί του Άρη ζήτησαν να φτάνει το μετρό ακριβώς κάτω από το «Βικελίδης» και οι σκάλες να τους μεταφέρουν κατ’ ευθείαν στην κερκίδα τους. They are right, bro. Έχουν δίκαιο. Γιατί να κουράζονται;

Οι οπαδοί του Ηρακλή, Hercules fans, ζήτησαν από τον Alexis τζάμπα λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους στην επαρχία. Κι αυτό είναι δίκαιο αίτημα. Αεροπορικά εισιτήρια, πλοία, τρένα, λεωφορεία. Κι αν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές, να μετακινούνται με τα Απάτσι του Καμμένου.

Κι αν τα κάνει αυτά, όλοι οι Θεσσαλονικείς θα ξεχάσουν το όνομα της Μακεδονίας. Θα σταματήσουν να λένε ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Και θα ψηφίσουν όλοι ΣΥΡΙΖΑ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι αποδεικνύει ότι πρέπει να παίζει περισσότερο

Από τους εξτρέμ που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι είναι ο μοναδικός που διαθέτει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του: την ντρίμπλα! Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης
- Advertisement -