ΕΟΚ: Η «μαύρη τρύπα» του ελληνικού αθλητισμού με τις δυο προσωρινές διοικήσεις

Ο Μέγας Διδάσκαλος εξηγεί τι ακριβώς ισχύει αλλά και τι... δεν ισχύει μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων της πλευράς Λιόλιου κατά του Γ. Βασιλακόπουλου από το Πρωτοδικείο, για να μη σας πιάνουν κότσους τα παπαγαλάκια!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η είδηση είναι αυτή: Με μια απόφαση που καθυστέρησε κάμποσες μέρες, το Πρωτοδικείο απέρριψε το αίτημα αντικατάστασης των Γιώργου Βασιλακόπουλου και Αριστείδη Γολέμη που είχε καταθέσει με ασφαλιστικά μέτρα η πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου.

Το σκεπτικό δεν θα το μάθουμε σύντομα. Εκείνο που είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε με βεβαιότητα είναι πως επί της ουσίας ελάχιστα πράγματα αλλάζουν. Τα ασφαλιστικά μέτρα κατατέθηκαν προκειμένου να βγάλουν από τη μέση (της προσωρινής διοίκησης) τον δυνάστη του ελληνικού μπάσκετ, κάτι που δεν κατέστη εφικτό.

Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι θα έχετε διαβάσει… σημεία και τέρατα ως τώρα, το FWS οφείλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν έχει καμία σχέση με την αρχική ψηφοφορία για την εκλογή προσωρινού προέδρου, από την οποία αποχώρησαν οι εκπρόσωποι των βιαστών του ελληνικού μπάσκετ και στη συνέχεια εξελέγη ο Φάνης Χριστοδούλου.

Δεν τίθεται θέμα νομιμοποίησης ή ακύρωσης της προσωρινής διοίκησης υπό τον Φάνη, αφού δεν ήταν αυτό το διακύβευμα των ασφαλιστικών μέτρων. Με απλά λόγια, δεν κλήθηκε το Πρωτοδικείο να αποφασίσει αν ο Χριστοδούλου είναι έγκυρος ή άκυρος προσωρινός πρόεδρος, αλλά το αν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στην προσωρινή διοίκηση – όπως είχε οριστεί εξ αρχής για κάποιον ακατανόητο νομικά λόγο – ο Γ. Βασιλακόπουλος.

Ως εκ τούτου, η παρωδία στην «μαύρη τρύπα» του ελληνικού μπάσκετ συνεχίζεται, η οποία – μέχρι κάτι να αλλάξει – παραμένει με δυο προσωρινές διοικήσεις. Στο μεταξύ, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς ισχύει και κυρίως τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα. Με δεδομένο όμως ότι δεν ξέρουν ούτε κι αυτοί που αποφασίζουν ως δικαστές, σίγουρα δεν είναι δικό μας το πρόβλημα…

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα αναδρομικά τους και γρηγορα Κυριάκο γιατί αυτοί ειναι ικανοί να βγαλουν αθώο τον τυπο που εκτελεσε το παιδί στο καταστημα Γερμανος.Που να βρείς αυτήν την εποχή Τερτσετηδες και Πολυζωίδηδες.

  2. Ας μην κρυβόμαστε άλλο. Πίσω από τον Βασιλακόπουλο είναι ολοφάνερο πως υπάρχει ένα κύκλωμα που τον στηρίζει, ακόμα και νομικά.
    Σίγουρα τον στηρίζουν αυτοί για τους οποίους δούλευε τόσα χρόνια. Σίγουρα πίσω του βρίσκεται κάποιος Ισίδωρος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -