ΕΟΚ: Την Παρασκευή η απόφαση του Πρωτοδικείου

Την προσεχή Παρασκευή (9/4) αναμένεται η απόφαση για τη διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΕΟΚ, καθώς την Τετάρτη (7/4) η υπόθεση εξετάστηκε στην Ευελπίδων

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Την Τετάρτη (7/4) εξετάστηκε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων η υπόθεση της ΕΟΚ, καθώς το Πρωτοδικείο άκουσε τις εμπλεκόμενες πλευρές και μέχρι την Παρασκευή (9/4) αναμένεται να πάρει την οριστική απόφαση για το ποια διοίκηση θα αναλάβει προσωρινά προεδρικά καθήκοντα μέχρι τις εκλογές της Ομοσπονδίας (30 Μαΐου). Αυτή του Φάνη Χριστοδούλου ή του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι στις εκλογές της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας και Βαγγέλης Λιόλιος, έδωσαν κανονικά το «παρών» στην εξέταση της υπόθεσης, αλλά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος απουσίασε και εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Οι Φασούλας και Λιόλιος υποστήριξαν πως η εκλογή του Φάνη Χριστοδούλου ήταν νομότυπη τη Δευτέρα (5/4), ενώ η πλευρά του Βασιλακόπουλου υποστήριξε με τη σειρά της πως η συνεδρίαση της Τρίτης (6/4) ήταν αυτή που είχε την απαρτία και τον απαιτούμενο αριθμό μελών, ούσα νόμιμη, με αποτέλεσμα το μπάχαλο να συνεχίζεται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τα «αστέρια της ΚΕΔ» Μάνος, Σώμος και Κορομηλάς στην… προετοιμασία της εθνικής!

Ο Insider γράφει για τους ξεκαρδιστικούς χειρισμούς των έκπτωτων της ΕΟΚ, που όρισαν την ίδια διαιτητική τριάδα στα ματς της εθνικής στο Ακρόπολις, προκειμένου να εξασφαλιστεί το 50-50: «50 υπέρ μας και 50 εναντίον των αντιπάλων μας»
- Advertisement -