Έπεσαν οι μάσκες: Ivan… Rambo, το «Πρώτο Αίμα»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το περσινό φιάσκο… φιλίας με το Μελισσανίδη, θα κάνει τα πάντα για το πρωτάθλημα κι ο Κουτσιαύτης ήταν μόνο το «Πρώτο Αίμα»

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

This is Tomas Shelby of PEAKY BLINDERS speaking now, bro. Good morning to mr Savvides, доброе утро. Good morning to mr. Melissanidis. Εύχομαι υγεία και πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Well, bro, το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν… «Rambo: First Blood», bro. Το «Πρώτο Αίμα». Ο Ιβάν Σαββίδης δεν εμπιστεύεται κανέναν και δεν αστειεύεται με κανέναν, bro. Την ύπαρξή του παίζει στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία.

That’s’ it, bro. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα, ο Σαββίδης θα γίνει ο απόλυτος Μακεδονάρχης. Αν το χάσει, θ’ αρχίσουν οι αμφισβητήσεις και τότε θα πρέπει να κάνει κάτι σοβαρό για να συσπειρώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Κόμμα, ας πούμε, bro. Πολιτικό φορέα, αν όχι κόμμα. Αλήθεια, που ήταν το πανό των οπαδών «η Μακεδονία είναι ελληνική;»

Ο Ιβάν είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Very clever, bro. Πλήρωσε και έμαθε. Έμαθε, όμως. Ξέρει, πλέον, ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν εμπιστεύεσαι ούτε τον ίσκιο σου. Εμπιστεύθηκε το Μελισσανίδη, εν ονόματι της κοινής ποντιακής τους καταγωγής. Λάθος απόφαση. Wrong decision, bro.

Από την πρώτη στιγμή που Σαββίδης και Μελισσανίδης έδωσαν τα… χέρια να βγάλουν στην απ έξω το Μαρινάκη, οι «cats of the underground», οι «γάτες της πιάτσας» το έλεγαν, ότι χαμένος θα είναι ο πληρώνων Σαββίδης.

Τώρα, άλλαξαν τα πράγματα. Tables are turned, bro. Ο Σαββίδης θα προσπαθήσει να πάρει το πρωτάθλημα με κάθε τρόπο. Και με τον Κουτσιαύτη, το είδες, bro. That’s why he was speachless, after the game.  Γι αυτό δε μίλησε, έκανε τουμπεκί.

Αν ο Σαββίδης ενδιαφερόταν για το καλό του ποδοσφαίρου, θα έπρεπε να… μπουκάρει με το περίστροφο στο γήπεδο, όταν ο Κουτσιαύτης σφύριξε το πέναλτι. Τότε θα είχε την πανελλήνια εκτίμηση και παραδοχή, ότι πράγματι ενδιαφέρεται για το 50-50.

Δεν το έκανε, όμως, bro. Κατάλαβε, πλέον, ότι έτσι παίζεται το παιχνίδι στην Ελλάδα. This is the way of playing the game, bro. I’ll see you bro.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πολύτιμο γκολ του Αγκιμπού, ο αχαρακτήριστος Σκωτσέζος και το πολυσυζητημένο 3-4-3!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς και τον «απόηχο» όσων είδαμε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
- Advertisement -