Επιβεβαίωση FWS: Η σοκαριστική περιγραφή της υπαλλήλου της ΕΟΚ για την απόπειρα βιασμού

Η καταγγέλλουσα περιέγραψε με σοκαριστικές λεπτομέρειες τα όσα βίωσε από υψηλόβαθμο στέλεχος της Ομοσπονδίας της ΕΟΚ, επιβεβαιώνοντας τα όσα μετέφερε ο Insider του FWS

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η καταγγελία υπαλλήλου της ΕΟΚ εις βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της Ομοσπονδίας για απόπειρα βιασμού το 2014 και το 2018 (αφορά σε δύο περιστατικά) έχει προκαλέσει αναταραχή στο ελληνικό μπάσκετ. Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ήρθαν στο φως την Παρασκευή (26/3).

Θυμίζουμε πως ο Insider του FWS επιχείρησε με πολύ κόσμιο τρόπο να σας μεταφέρει τη σοκαριστική περιγραφή της καταγγέλουσας.

Αποκάλυψη FWS: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την απόπειρα βιασμού σε βάρος υπαλλήλου της ΕΟΚ

Το dikastikoreportaz.gr, αποκαλύπτει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Προς μεγάλη έκπληξή μου, είδα τον [παραθέτει όνομα], ο οποίος σε κλάσματα του δευτερολέπτου, αφού έσπρωξε την πόρτα με βία, εισήλθε στο δωμάτιό μου, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, δείχνοντάς μου το μόριο του, ταυτόχρονα έκλεισε την πόρτα. Αστραπιαία όρμησε προς το μέρος μου και με κόλλησε στον τοίχο, πιάνοντάς μου το στήθος και προσπαθώντας πιεστικά να με φιλήσει στο στόμα, λέγοντάς μου με χυδαίες εκφράσεις ότι τώρα θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου! Εγώ σοκαρίστηκα από αυτές του τις ενέργειες και προς στιγμή πάγωσα και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Εκείνος συνέχισε να με θωπεύει με μανία στο στήθος και τους μηρούς προσπαθώντας να μου αφαιρέσει το εσώρουχο που φορούσα, επιδιώκοντας να συνευρεθεί μαζί μου, χωρίς τη θέληση μου», αναφέρει μεταξύ άλλων η καταγγέλουσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Ο Βρουσάι αποδεικνύει ότι πρέπει να παίζει περισσότερο

Από τους εξτρέμ που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, ο Μάριος Βρουσάι είναι ο μοναδικός που διαθέτει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του: την ντρίμπλα! Γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης
- Advertisement -