ΝΒΑ

ESPN: «Το NBA συζητά πλέον την ακύρωση της σεζόν»

NBA headquarters αρχηγείο

Η Αμερική βρίσκεται εδώ και μέρες στο επίκεντρο της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού. ως εκ τούτου, είναι απολύτως λογικό και επιβεβλημένο το NBA να προετοιμάζεται για το χειρότερο δυνατό σενάριο. Οι αρμόδιοι της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας του κόσμου συζητούν με την ένωση παικτών το ενδεχόμενο της ακύρωση της σεζόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN.

Το πρωτάθλημα σταμάτησε στις  12 Μαρτίου, μετά την είδηση πως ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Πριν από λίγες ώρες το NBA είχε ζητήσει από τους παίκτες να μειώσουν το μισθό τους κατά 50% και εκείνοι απάντησαν ότι δέχονταν 25% μείωση. Ωστόσο το ESPN αναφέρει ότι οι συνομιλίες δεν αφορούσαν σχέδια επανεκκίνησης της σεζόν, αλλά μια πιθανή ακύρωση.

Η αρχική σκέψη για επανέναρξη τον Ιούνιο εγκαταλείπεται, εξαιτίας της απίστευτης ταχύτητας με την οποία εξαπλώνεται ο ιός στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία είναι ήδη η χώρα στον κόσμο με τα πιο κρούσματα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι θα χρειαστούν σχεδόν τέσσερις μήνες στην Κίνα να παιχθεί  το πρωτάθλημα μπάσκετ από την αναστολή (στα τέλη Ιανουαρίου), αναρωτιέται κάποιος πόσο καιρό μπορεί να πάρει για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top