Εθνική: Οι «Φίλοι Καρνέζη» φρενάρουν τον Πασχαλάκη

Στον ΠΑΟΚ τα έχουν πάρει στο κρανίο γιατί ενώ ο Πασχαλάκης δίνει μόνος του σχεδόν τις προκρίσεις, οι «Φίλοι Καρνέζη» δεν έχουν μια καλή κουβέντα να πουν

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

This is Thomas Shelby of PEAKY BLINDERS speaking now, bro. What’ up, τι χαμπάρια με τον Πασχαλάκη; Είναι καλός ή κακός τερματοφύλακας. The answer is, η απάντηση είναι ότι δεν έχει καμία σημασία αν είναι καλός ή λιγότερο καλός ή κακός, bro.  It doesn’t matter, if he’s good or bad.

Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία για τον Πασχαλάκη είναι τι λένε οι «φίλοι Καρνέζη», bro. Αυτοί που φοβούνται ότι αν ο Πασχαλάκης κληθεί στην εθνική, παίζει βασικός κι ο Καρνέζης πάει πάγκο. This is the point, bro.

Στον ΠΑΟΚ, it drives up the wall, bro. Τα έχουν πάρει στο κρανίο, που ο Πασχαλάκης δεν καλείται στην εθνική από τον Σκίμπε. Μάλιστα, έναν ΠΑΟΚτζής απ αυτούς που λένε «καλημέρα» με το Σαββίδη, το έριξε στην πλάκα: «Θα καλέσουν και τα ball boys της ΑΕΚ, τον Πασχαλάκη δεν θα τον καλέσουν».

Τι εννοούσε ο poeta, ο ποιητής, bro? Εννοούσε ότι όποιος παίκτης πάει στην εθνική, ανεβάζει την τιμή του. Κι η ΑΕΚ έχει πολλούς. Δεν εξετάζουμε αν δίκαια ή όχι. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια, αλλά κι ο Πασχαλάκης κορυφαίος στην Ελλάδα.

Το Σεπτέμβριο αρχίζουν οι αγώνες της εθνικής, bro, Nations League. Θα κληθεί ο Πασχαλάκης; Και who is gonna take the decision, ποιος θα πάρει την απόφαση; Ο Γερμανός ή οι «φίλοι Καρνέζη»;

Και με την τηλεόραση τα έχουν πάρει στον ΠΑΟΚ. Γιατί; Διότι ο Πασχαλάκης έδωσε την πρόκριση με την ΤΣΣΚΑ και τη μισή με την Μπενφίκα και δεν άκουσε ούτε έναν καλό λόγο, bro. Ούτε έναν επιθετικό προσδιορισμό. «Φανταστικός», «εκπληκτικός» κλπ. Ούτε έναν.

Μάλιστα, στα ραδιόφωνα ακούστηκε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει «μεγάλο τερματοφύλακα», αν περάσει στους ομίλους, bro. Are we going crazy? Θα τρελαθούμε;

Ο Πασχαλάκης μέσα σε δυο χρόνια, in just two years, από τρίτος στον Πανθρακικό έφτασε πρώτος στον ΠΑΟΚ και πρώτος στην Ελλάδα. Είναι ένα παιδί που έχασε πολύ μικρό τον πατέρα του και τα έβαλε μόνος του με τη ζωή. Μεγάλος μάγκας.

Αν στο facebook δημιουργηθεί σελίδα «Φίλοι Πασχαλάκη», ίσως τον σεβαστούν, bro. Όπως τον Καρνέζη. Ύστερα, ο Πασχαλάκης δεν είναι PR, bro. Δεν γουστάρει δημόσιες σχέσεις. Ας πρόσεχε, bro.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο καθρέφτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ, όχι ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Χαλάς επιχειρεί μέσω μιας... φυσιοκοινωνιολογικής προσέγγισης να εξηγήσει για ποιον λόγο ο Ολυμπιακός δεν συγκαταλέγεται στους πραγματικούς «αντιπροσώπους» του ελληνικού ποδοσφαίρου στις μέρες μας
- Advertisement -