Εθνική Ολλανδίας: Υπό αμφισβήτηση ο Ντε Μπουρ μια εβδομάδα πριν την έναρξη του EURO

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η πρεμιέρα του Euro είναι προγραμματισμένη σε μία εβδομάδα, με την Ολλανδία να θυμίζει καζάνι που… βράζει

Όπως αναφέρουν τα ολλανδικά Μέσα, η αμφισβήτηση είναι έντονη προς το πρόσωπο του ομοσπονδιακού τεχνικού, Φρανκ Ντε Μπουρ, ο οποίος ακόμα δεν έχει πείσει τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας πως είναι ο κατάλληλος μετά την αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν.

Η αμφισβήτηση είναι το απότελεσμα της κάκιστης εικόνας που έχει παρουσιάσει η Ολλανδία αμυντικά και επιθετικά στα φιλικά παιχνίδια (με τελευταίο το 2-2 με τη Σκωτία) και οι παράξενες επιλογές του Ντε Μπουρ, ο οποίος δεν έχει καταλήξει σε πρόσωπα, αλλά και σε συστήματα.

Μετά το τέλος του φιλικού, ο αμυντικός της Γιουβέντους Ματχάις Ντε Λιχτ υποστήριξε πως: «Δεν φάνηκε να μας βολεύει το 5-3-2, το 4-3-3 ήταν πολύ πιο ταιριαστό», κάτι που αποδεικνύει πως και οι παίκτες τον αμφισβητούν πλέον ανοιχτά.

Συν τοις άλλοις σε προηγούμενες συνεντεύξεις Τύπου, ο Ντε Μπουρ μπέρδεψε (!) τον Πρόμες με τον Μένιγκ και τον Φαν ντε Μπέεκ με τον Κλάασεν!

Το αν θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Ντε Μπουρ θα φανεί το επόμενο διάστημα. Θυμίζουμε πως η Ολλανδία βρίσκεται σε όμιλο με Ουκρανία, Αυστρία και Βόρεια Μακεδονία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Οι πίνακες «made in Klattenburg» και η ευκαιρία των 21 διαιτητών

Ο Χρήστος Υφαντής επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στην ανακοίνωση των πινάκων διαιτησίας και αποκρυπτογραφεί τα «μηνύματα» που στέλνει ο επικεφαλής της ΚΕΔ
- Advertisement -