ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι παίρνει ο Γιαννακόπουλος την ΠΑΕ!

O Tommy Shelby των PEAKY BLINDERS αποκαλύπτει (και δέχεται και στοιχήματα) πως ο Γιαννακόπουλος παίρνει την ΠΑΕ μέσω Έλληνα εφοπλιστή, φίλου του Πάιροτζ

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Well, bro, Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS is speaking now. Μιλάει ο Τόμας Σέλμπι τώρα. Ο Παναθηναϊκός του ποδοσφαίρου θα καταλήξει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο απ’ ευθείας, είτε μέσω του Πάιροτζ. Και κράτα την ημερομηνία, Κυριακή 8 Ιουλίου στο γράφει ο Tommy Shelby.

Listen to me, bro. Άκουσε με. Τις ημέρες που η συμφωνία του Αλαφούζου με τον Πάιροτζ πήγαινε να τιναχτεί στον αέρα, η εφημερίδα «Πράσινη», ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου έκανε τέσσερις φορές επίθεση στον Αλαφούζο. «Δείξτε τα λεφτά», έγραφε. Show us the money.

Όταν ο Αλαφούζος έβαλε 20 million euro στην ΠΑΕ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η «Πράσινη» τον κατηγόρησε ότι αν αυτά τα χρήματα τα έβαζε από πριν, η ομάδα θα είχε γλιτώσει τις περιπέτειες με αφαίρεση βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών. True.

The question is: Γιατί ο Γιαννακόπουλος τα χώνει στον Αλαφούζο; Τι τον νοιάζει; The answer is: Διότι θέλει την ΠΑΕ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Γι αυτό και στρέφει τον κόσμο του Παναθηναϊκού εναντίον του Αλαφούζου, ότι κατέστρεφε την ΠΑΕ κλπ.

Look at me now, bro. Ο Αλαφούζος θέλει να δώσει την ΠΑΕ στον Πάιροτζ, όχι στο Γιαννακόπουλο. Γιατί; Διότι θέλει να φανεί ότι έκανε big deal. Κι όταν τη δώσει, you have to wonder, bro. Πρέπει να αναρωτηθείς. Πώς θα την πάρει στα χέρια του ο Γιαννακόπουλος; Υπάρχει ένα «κλειδί» στην όλη υπόθεση, bro. Keyman. Λέγεται Βίκτωρας Ρέστης.

Yes, bro. Ο γνωστός εφοπλιστής είναι αυτός, που έχει παρτίδες με τη δικαιοσύνη και είναι συνεργάτης του Πάιροτζ στο Μαυροβούνιο. Αυτό θα μεσολαβήσει. Με την ευχή και την εντολή του πρωθυπουργού Τσίπρα, bro. As Aunt Polly Shelby of PEAKY BLINDERS said, όπως είπε η θεία Polly, ο Τσίπρας έχει στόχο να γίνει αυτό.

Κι όχι μόνο ο prime minister Τσίπρας, αλλά και ο ξάδελφός του! Γιατί; Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ μαζεύει τα ψηφαλάκια έναν – ένα και θεωρεί ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα τον ψηφίσει αν η ΠΑΕ πάει στο Γιαννακόπουλο! Baby cradle that was swinging him, bro. Κούνια που τον κούναγε, δηλαδή.

Γιατί, όμως, ο εφοπλιστής Ρέστης να παίρνει εντολές από τον ίδιο τον Τσίπρας να μεσολαβήσει ώστε ο Πάιροτζ να πουλήσει στον Γιαννακόπουλο; Γιατί ο έχων παρτίδες με τη δικαιοσύνη, Ρέστης έγινε πολύ… ΣΥΡΙΖΑ τελευταία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πολύτιμο γκολ του Αγκιμπού, ο αχαρακτήριστος Σκωτσέζος και το πολυσυζητημένο 3-4-3!

Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης γράφει για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς και τον «απόηχο» όσων είδαμε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
- Advertisement -