ΕΛΛΑΔΑ

Φασούλας: Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση

Φασούλας

Ως σημαντική χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ, ο Παναγιώτης Φασούλας, μιλώντας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΣΚΑΝΑ. Μάλιστα, τόνισε πως χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση και ουσιαστικά φανέρωσε την πρόθεση του να βοηθήσει στο να επανέλθουν αλλαγές.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Το 2020 είναι μια σημαντική χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης κι οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει για την ανανέωση των διοικήσεων των ομοσπονδιών δημιουργούν προϋποθέσεις για νέα πνοή στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι πια φανερό σε όλους πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα. Χρειάζεται ριζική αναδιοργάνωση, με κατάλληλους ανθρώπους, παλιούς αλλά και νέους, χωρίς να αποκλείονται ούτε οι μεν ούτε οι δε, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην αξιοποίηση των ταλέντων και θα ξαναφέρουν το ελληνικό μπάσκετ εκεί που του αξίζει.

Στην κορυφή των επιτυχιών. Το νέο αυτό ξεκίνημα μπορεί να έρθει μόνο συλλογικά και μόνο αν σταματήσουμε να έχουμε προσωπικές, σωματειακές και πολιτικές αντιδικίες. Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει το 2020 θα ενώσω κι εγώ τις δυνάμεις μου, με όλους αυτούς που θέλουν να πάμε το ελληνικό μπάσκετ ξανά μπροστά και να επανασυνδέσουμε τη διοίκηση του μπάσκετ με κάθε σωματείο σε όλη την Ελλάδα».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top