ΠΑΟΚ

Φερέιρα: Δεν είμαστε σε τοπ επίπεδο και λόγω της καραντίνας

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, μίλησε μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό και προσπάθησε να εξηγήσει για ποιους λόγους η ομάδα του δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο ένας παράγοντας όπως είπε, είναι η… καραντίνα.

Μεταξύ άλλων, είπε στο PAOK TV: «Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την έκβαση του παιχνιδιού αλλά εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητάμε από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Σε αυτό που συμφωνώ είναι ότι η ομάδα ήταν νευρική στο τελευταίο τρίτο. Δεν είμαστε στο τοπ επίπεδο που θα μπορούσαμε να είμαστε σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες όπως είναι για παράδειγμα η καραντίνα. Δεν μπορώ να πω ότι κάναμε ένα σούπερ παιχνίδι ωστόσο κάναμε αρκετά πράγματα για να αξίζουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Εμείς θα το παλέψουμε μέχρι τέλος δεν παραιτούμαστε. Και μόνο που φοράμε αυτό το έμβλημα είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Στη φετινή σεζόν έχουν γίνει τόσα πράγματα που άνετα θα μπορούσες να γράψεις βιβλίο. Μόνο και μόνο με αυτά που έχουν συμβεί δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα αυτή τη σεζόν».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top