Γαβαλάς: Το βίντεο ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τι σημαίνει ο Ολυμπιακός για τον κόσμο του!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Νίκος Γαβαλάς στάθηκε στην προβολή του βίντεο με το τρόπαιο στις γειτονιές του Πειραιά, τονίζοντας πως μέσα από την προβολή του κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του 46ου Πρωταθλήματος Ελλάδας αναδείχτηκε εμφατικά τι σημαίνει ο Ολυμπιακός για τον κόσμο του!

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός εστίασε στην παρουσία του 95χρονου Γιώργου Δαρίβα μπροστά από τη θρυλική ταβέρνα του Μοίρα, όπου και γεννήθηκε η ιδέα του Θρύλου, το 1925! Παράλληλα, ευχήθηκε αυτή η φιέστα να είναι η τελευταία χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά το μήνυμα του Νίκου Γαβαλά:

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους άπαντες στην οικογένεια του Ολυμπιακού αισθανόμαστε υπερηφάνεια. Αρχικώς η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς που ακόμη και σε μία βραδιά στην οποία ελλοχεύει ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού, απέδειξε τον επαγγελματισμό και την κυριαρχία της.

Εν συνεχεία η γιορτή για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, χωρίς καμία αμφιβολία «πάντρεψε» την ιστορία με την παράδοση, με σεβασμό στις ρίζες του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου και της πόλης όπου γεννήθηκε η ιδέα του Ολυμπιακού.

Η προβολή του βίντεο με το κύπελλο του πρωταθλητή στις γειτονιές του Πειραιά, ανέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο τι σημαίνει ο Ολυμπιακός για τον κόσμο του. Η στιγμή της παρουσίας του 95χρονου Γιώργου Δαρίβα μπροστά από το νεοκλασικό κτήριο όπου ήταν η θρυλική ταβέρνα του Μοίρα, μας ταξίδεψε στο 1925, στην ημέρα της ίδρυσης της ομάδας: «Συνίσταται εν Πειραιεί υπό τον τίτλον Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς σωματείον, ούτινος σκοπός είναι η ανάπτυξις της σωματικής αγωγής παρά τη νεολαία και η κατά πάντα φίλαθλον τρόπον εξύψωσις αυτής».

Αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές η βραδιά της 12η Μαΐου του 2021. Η εγγύηση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και το όραμά του για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο, αποτελούν την κινητήριο δύναμη όλων μας.

Με την ελπίδα πως η φετινή γιορτή ήταν η τελευταία με άδειες τις εξέδρες. Και με τη βεβαιότητα πως όπως και χθες, έτσι και τα επόμενα χρόνια η ψυχή μας θα είναι γεμάτη από έντονα συναισθήματα όταν θα σβήνουν οι προβολείς.

Η ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά στα social media:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Τα «αστέρια της ΚΕΔ» Μάνος, Σώμος και Κορομηλάς στην… προετοιμασία της εθνικής!

Ο Insider γράφει για τους ξεκαρδιστικούς χειρισμούς των έκπτωτων της ΕΟΚ, που όρισαν την ίδια διαιτητική τριάδα στα ματς της εθνικής στο Ακρόπολις, προκειμένου να εξασφαλιστεί το 50-50: «50 υπέρ μας και 50 εναντίον των αντιπάλων μας»
- Advertisement -