ΚΥΠΕΛΛΟ

Γαβριηλίδης: Επιθυμία Πολιτείας και ΕΠΟ να γίνει με κόσμο ο τελικός

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε για τους ημιτελικούς του κυπέλλου, αναφέροντας ότι εξετάζονται οι διαθέσιμες ημερομηνίες ώστε να γίνει μία ομαλή διεξαγωγή και τόνισε πως είναι κοινή επιθυμία της πολιτείας και της ΕΠΟ να γίνει με κόσμο ο τελικός.

Αναλυτικά ανέφερε ο κ. Γαβρηιλίδης στο «Metropolis 95,5»:

«Εμείς δεν βάζουμε παγάκια στις κληρώσεις. Τα μπαλάκια της κλήρωσης είναι υπό την επίβλεψή μου μέχρι την ώρα της κλήρωσης. Δεν υπάρχει αστερίσκος για την κλήρωση όλες οι ομάδες. Οι ημιτελικοί θα γίνουν σε δύο ημέρες, δεν υπάρχουν θέματα με την κλήρωση.

Οι πρώτοι αγώνες με τους δεύτερους έχουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους εξαιτίας των αγώνων που υπάρχουν στο πρόγραμμα από πριν. Πάντα εξετάζουμε τις διαθέσιμες ημερομηνίες ώστε να μπορούμε να έχουμε μία ομαλή διεξαγωγή».

Για την πιθανότητα τελικού μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, σχολίασε: «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο τελικός θα γίνει στο Καυτανζόγλειο, καθώς δεν ξέρουμε αν έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει η κλήρωση και μετά να δούμε το πού θα γίνει ο τελικός και υπό ποιες συνθήκες.

Σε όλα τα υπόλοιπα σενάρια, εκτός από το ΠΑΟΚ – Άρης, ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, και πάντα με κόσμο. Είναι μεγάλο πρόβλημα να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Είναι κοινή επιθυμία της πολιτείας και της ΕΠΟ να γίνει με κόσμο ο τελικός».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

To Top