Γέμελος: Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολυαθλητικό σωματείο και σε ό,τι κάνει, θέλει να είναι πρώτος!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 62ο Πρωτάθλημα Ελλάδας στην κολύμβηση και ο Νίκος Γέμελος στάθηκε στη συνεισφορά των Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη προκειμένου ο σύλλογος να πρωταγωνιστεί παντού!

Παράλληλα, ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού, ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Απόστολο Χρήστου και την Κέλλυ Αραούζου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Γέμελου:

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Απόστολο Χρήστου, ο οποίος μας χάρισε την 4Χ100μ. ελεύθερο Ανδρών, που είχαμε τόσο καιρό να κερδίσουμε. Είχε πάρα πολύ πάθος καθόλη τη διάρκεια των αγώνων παρότι ήταν κουρασμένος από την καταπόνηση που είχε στο ευρωπαϊκό και στο Ακρόπολις. Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, οπότε χρωστάμε ένα ευχαριστώ σε αυτόν τον κολυμβητή.

Ευχαριστούμε πολύ και την Κέλλυ Αραούζου. Είναι μία αθλήτρια που έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια μαζί. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα έχει δώσει στον ελληνικό αθλητισμό και στην κολύμβηση, ιδιαίτερα στο άθλημα του open water. Έβαλε μία τελεία στην καριέρα της, αλλά πιστεύω ότι έχει ακόμα πάρα πολλά να προσφέρει και ότι θα την έχουμε κοντά μας. Ο Ολυμπιακός την τίμησε ιδιαίτερα με το που τελείωσε την τελευταία της κούρσα, με αυτό τον τρόπο τελειώνουν όλα τα ωραία.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολυαθλητικό σωματείο και σε ό,τι κάνει, θέλει να είναι πρώτος. Σε αυτό βοηθάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Μιχάλη Κουντούρη και τους ευχαριστούμε πολύ. Αν δεν είχαμε αυτούς τους ανθρώπους, και ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν θα είχαμε τίποτα αυτήν τη στιγμή. Πιστεύω θα συνεχίσει να μας βοηθάει για πολλά χρόνια ακόμα».

Το ασύλληπτο ρεκόρ του Ολυμπιακού:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Ειδική ομάδα, ειδικές συνθήκες και η κανονικότητα που έρχεται

Ο Χρήστος Υφαντής γράφει για τα ποδοσφαιρικά κέρδη του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Νέφτσι και επισημαίνει πως οι τη δεδομένη στιγμή αυτό που «καίει» τους Ερυθρόλευκους είναι να σφραγίσουν την πρόκριση
- Advertisement -