Γιαννακόπουλος: Απορώ πραγματικά πώς υπάρχουν σωματεία που δεν θέλουν τον Άγγελο Παπανικολάου!

Ο διάσημος λογαριασμός στο Instagram, dpg7000, πήρε θέση για πρώτη φορά ενόψει των επικείμενων εκλογών στην ΕΟΚ, στηρίζοντας τον «εκλεκτό» του Γιώργου Βασιλακόπουλου, Άγγελο Παπανικολάου!

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Άγγελου Παπανικολάου για την προεδρία της ΕΟΚ ενόψει των πολυαναμενόμενων εκλογών στην Ομοσπονδία.

Με ένα ακόμα χτύπημα στα social media μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, o «dpg7000» πήρε θέση για τις εκλογές της ΕΟΚ, γράφοντας χαρακτηριστικά σε story του: «Απορώ πραγματικά πώς υπάρχουν και λίγα σωματεία που δεν θέλουν για νέο πρόεδρο της ΕΟΚ τον Άγγελο Παπανικολάου και στηρίζουν ανθρώπους που κανένα ενδιαφέρον δεν έχουν για το καλό του μπάσκετ, παρά μόνο το συμφέρον των ομάδων τους και της τσέπης τους».

Μπορεί, θεωρητικά, να είναι εκτός Παναθηναϊκού, αλλά μόνο αυτό δεν συμβαίνει! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι άνθρωποι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου παίρνουν διάφορα τηλέφωνα σε καθημερινή βάση και επιδίδονται σε έναν τηλεφωνικό προεκλογικό αγώνα υπέρ της υποψηφιότητας του Άγγελου Παπανικολάου, ο οποίος είναι και ο «εκλεκτός» του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Πάντως, μόνο και μόνο με τη συγκεκριμένη «ρετσινιά», ότι δηλαδή είναι ο «διάδοχος» του Βασιλακόπουλου και των πρακτικών του και έχει την υποστήριξη του 82χρονου πρώην προέδρου της ΕΟΚ, η αποτυχία στις επικείμενες εκλογές είναι δεδομένη. Τι και αν ήρθε και η δημόσια στήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού, που είναι υπέρ της λύσης του Άγγελου Παπανικολάου για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό μπάσκετ, το μέλλον της συγκεκριμένης υποψηφιότητας στις εκλογές της ΕΟΚ είναι προδιαγεγραμμένο.

Το αυθόρμητο Instagram Story του Δ. Γιαννακόπουλου:

ΙΝΣΤΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΨΗ

Υπόθεση Γουόκαπ: Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον… «δήμιό» του

Ο Insider γράφει τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Τόμας Γουόκαπ και εξηγεί γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν προβάδισμα, αλλά και για ποιον λόγο πιέζουν ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή
- Advertisement -