ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί δεν τους συλλαμβάνουν;

Τζήλος

Χοντραίνει το παιχνίδι με την υπόθεση ξυλοδαρμού του διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλου, καθώς η Αστυνομία γνωρίζει τα πάντα αλλά… περιμένει.

Άγνωστο παραμένει γιατί η αστυνομία αν κι έχει ταυτοποιήσει τους δράστες της επίθεσης στον διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλο, δεν προχωρά σε συλλήψεις και δεν κάνει ανακοινώσεις. Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει όχι μόνο τα πρόσωπα που χτύπησαν τον ρέφερι στην Λάρισα, αλλά και ότι πέρα από τους τρεις υπάρχει ιθύνων νους της επίθεσης.

Είναι άξιον απορίας αν η αστυνομία και με τι εντολές επιχειρεί ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου. Εδώ και μέρες επίκεινται συλλήψεις, αλλά ακόμη… τίποτα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ταυτοποίησε τα στοιχεία του 46χρονου Έλληνα με το ποινικό παρελθόν που εμπλέκεται στην υπόθεση. Πρόκειται για τον Δ.Μ., ο οποίος νοίκιασε με τα στοιχεία της ταυτότητάς του το λευκό αυτοκίνητο, μάρκας VW Polo στην Αττική, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες του ξυλοδαρμού Τζήλου. Ο 46χρονος προ ετών είχε καταδικαστεί για κακούργημα και αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή της ποινής του.

Με το λευκό Polo οι τρεις δράστες έφτασαν στη θεσσαλική πόλη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 18ης Δεκεμβρίου, και αφού περίμεναν εκεί τη νύχτα, το πρωί της επομένης είχαν επιτεθεί στον διαιτητή. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν στην εθνική οδό όπου τους «συνέλαβαν» οι κάμερες ασφαλείας.

To Top